Jo jo vzal sem si příklad s AX10 kterou tohle auto kdysi bylo. Tlumiče tak prodlouží chod. Jinak oznamují že chevy se brzy transformuje na trial cherokeeho od prolinu :P tahle budka je hodně pekná ale truck který má ve skutěčnosti skoro dva metry na šířku a přes 2,5 tuny mi nepřijde jak trial auto. Asi tak.
Nové chero je od pátku doma, už se na něm pracuje, jen musím sehnat tu hlavní barvu. Gunmetal, nebo nějákou šedivou. Nechce se mi dávat 150 za sprej a 130 za poštu.
no pokud myslíš gunmetal od tamiye tak s gunmetalem to nemá nic společnýho je to spíš pepřová metalíza a ty sou všeobecně od tamiye hrozný mam jí na Hondě na M-05R a pokud nemáš 1000% vičištěnej podklad tak se loupe docela mě ta barva zklamala radši šedou....ale je fakt že vypadá dobře....metalízy nebrat :-(
Naposledy upravil(a) swab dne 06.01.2013 11:28, celkem upraveno 1 x.
CC-01 Mitsubishi Pajero
MST/CMX Scale Avia A21F
Yokomo YD-4 MR BMW E30 Touring
TT-01/Long Ford F-350 Super Duty
Asi tak, ale stejně je to jedno při prvním ježdění to kodokoliv uvidí, není na tom nic zajímavého. K té barvě, tamiya jsou ty nejlepší barvy nikdy sem s nima něměl problém. Já bych radši čistě šedou jenže dělá ji někdo? Metalíza mi je na prd protože ji budu stříkat z venku.
tak sem rad ze tohle se jeste nedostalo do mrakolendu, takovejhle pristup a chovani jen aby nikdo nevidel jak to mas udelany, ale zrovna u filipa me to tolik neprekvapuje :-(
Nevím co furt řešíte, prostě vám to nechci ukázat protože je to furt v pracovní verze dneska sem se zase vrtal 4 hoďky v podvozku. Ale až teď pujdu do garáže tak vám to vyfotím ať nebrečíte.