úplně v pohodě auto vypadá ja nové a nápravy jsou skutečně jen o 1cm širší tu obrovskou šíři dělají kola 2.2 s obrovským off setem akorát mi je teď líto ho rozdělat opravdu se mi líbý
Výš co to jsou pro mně za nervy vím že se sním otočím na pětníku ale ten vemom prostě nejde převrátit stojí úplně na discích a potom de ještě naklonit sice až tam bude elektro tak to bude jiné ale i tak to je neuvěřitelné akorát škoda že ty disky tak hrozně rozšiřují ty obrovská kola se jen tak tak vejdou do podběhů a vypadá to moc pěkně nápravy mají rejd neuvěřitelný potom ho už omezují cvd za ty prachh nekup to :FINE:
na hrabaní sněhu si čas musíš najít,teď je doma více času bo je venku zima :-) a tak si hraju ale to tě musí bavit jak to někoho nebaví tak aj času je málo,zatím všichni upravujou vylepšujou,projektujou a dokupujou fotí fotí ale nejezdí asi málo času nebo měsíce čekají na n. díly,jinak v neděli máme lesní expedici,sraz tam jak minule u radima,směr les první pojedou obrněná pásova vozidla jako druzí řetězáci a hřeby a na chvostě rely letní gumy,sebou teplé oblečení a flašku rumu nebo dvě počasí by mělo být sněhové a mrazivé :-p :-p :-D :-D :-D :BYE: