No Chemoprén extrém ... nejdřív jsem tomu moc nevěřil, ale druhý den už to bylo pevné dost, myslím že to bude stačit, šroubky jsem tam nechtěl. Nějaké šoulání na boku by to mělo pobrat a vodu prej taky, akorát teploty do +5 :-(
No jasně a budu mít o pět cenťáků míň místa na couvání :lol: no ještě ty díry asi zadělám plechem, ať dovnitř nejde tolik vidět ... namatle se to barvou a na kastli vzadu musí být nějaká samolepka tak to zas bude jinak vypadat
Hele Ondro,nic ve zlym ale mě se ty nárazníky moc nelíbí,ale je to na tobě,té jasný,ale co ta rozbíhavost? to je schválně nebo jen zkresluje fotka?? :-)
Mě se zadní líbí moc, přednímu jsem ještě nepřišel úplně na chuť ale v barvě to snad bude zas o něco lepší. Rozbíhavost jednak fotka myslím trochu klame a když jsem někdy asi před měsícem rozebíral řízení, tak mi tam někde vypadla kulička z kloubku, ale teď nejezdím, tak jsem to ještě neřešil
ne hele jako v pohodě :-) jen mě to tak přijde,takovou rozbíhavost nemám ani u sleše :-D já jen doufám že letos se dokopem dorazit k vám aby jsme vám vyprášily ty vaše káry na poslední místa :-D:-D
Hele vychladni, když jsme byli u vás tak zlatá byla pro Pepu z Krnova :lol: taky doufám, že si zajezdíme. Jinak pevnosťáky samože nejsou ťipťop, ale byl to můj první výtvor touhle pro mě novou technikou, takže su rád, že jsem to zpachtil aspoň tak s Frenkyho dozorem :lol: