wolff píše:jste se kluci hezky rozkecali jinak je tady nuda ja si tady dopisuju s fandou a vsichni ostatn asi jen prihlizeji :tleskam: :-D :-D
ty jsi to trefil Wolffe :OK: Ten Bifiho stroj je fakt masakrozní.Wolffe kolik jsi na Defíku dělal rozvor??Mě to na Defendra 110 v měřítku 1/10 (1:8.5 jak jsme to řešili) vychází 32.9cm,(na 90tku 28.2cm)počítal jsem to snad 100x a vycházel r ůzných zdrojů,tak mě kdyžtak oprav! Což znamená podvozek SCX 10 posunout zadní nápravu jen o 1.6 dozadu,na což tam je dost místa :OK:
Tak jsem to spočítal dobře!Ty jo,to mám radost.Ted dělám na Honcho do tý klece vzadu takový to závaží-a na tom jsou reklamy,jak to bývá na trialech.Je to spíše jen tak na vyzkoušení,jak se pracuje s psh.Zítra dám foto na rajče,jak to vypadá.
Joo sel bych se nekam projet.. myslel jsem dat jezdeni nekde kde je uslapan snih nebo tak neco..sjezdovka, klet nebo neco takoveho.. tam by to mohlo byt super..ujezdeny snih na klet pod lanovkou...mazec..jen ten mraz co zase hlasi je hnus..
Power Wagon Trial TRX 4 sport kit
Jeep Nukizer trx 4 sport kit
Axial scx24
Slash 2wd
Tekno 1/10 SCT410.3
LRP S10 Blast TC 2 Subaru Impreza
Traxxas Summit
Fendt 1050 Vario + Sklopka KRAMPE
http://tom60105.rajce.idnes.cz/
dcerka má takový malý plyšový šmouly,cca 10cm vysoký,možná by se tam našel i tatka šmoula-kdyby jsi Wolffe chtěl,měl by jsi docela"scale"řidiče :hura: Jinak bych taky jezdil,až bych brečel,zahrada už je mi malá.
Fanda 9 píše:dcerka má takový malý plyšový šmouly,cca 10cm vysoký,možná by se tam našel i tatka šmoula-kdyby jsi Wolffe chtěl,měl by jsi docela"scale"řidiče :hura: Jinak bych taky jezdil,až bych brečel,zahrada už je mi malá.
Zahrada..jakej luxus.. hele ty fando ty jsi taky dobrej pacos..parada nejsme s wolfem samotny..
Power Wagon Trial TRX 4 sport kit
Jeep Nukizer trx 4 sport kit
Axial scx24
Slash 2wd
Tekno 1/10 SCT410.3
LRP S10 Blast TC 2 Subaru Impreza
Traxxas Summit
Fendt 1050 Vario + Sklopka KRAMPE
http://tom60105.rajce.idnes.cz/
no díky Tome-beru to jako poklonu :-D Mike to je model jak z Vetřelců :-D ,a jak to má "rozcapený" ty přední pneumatiky,to mám na předku aspon 5kg!
Jinak klucí-čím stříkáte psh,nebo abs???Já to dnes zkoušel,odmaštěno lihem,pokojová teplota,zdrsněno,vzal jsem to stříkacím kitem(plničem),pak pod vodou 1200 papír,a pak barva-vše samozřejmě s časovýma rozestupama,ale nedrží to.Nehtem jak do másla,a i shitová samolepka vezme povrch celej dolů....To by vzala dolů i sebemenší větvička v lese,o otěru ani nemluvím. Ironíí je,že lexanovou kastli jsem jen odmastil a přestříknul obyč sprejem a drží to!
no asi budes muset do modelare a koupit si spray od tamiye ja to strikam jedine tim a drzi videl jsi myho defa hlavne dobrej zaklad surfacerem 1000 nebo 1200 :OK: :OK: jo a dneska napadl peknej scale snih tak zitra asi vyndam nejaky auto :tleskam: :hura:
Aha,takže Tamyia spreje jsou jeden druh na na plast,a jinej na lexan?A barvu tedy můžu rovnou,bez základu?A nechápu co je myšleno tímto-dobrej zaklad surfacerem 1000 nebo 1200 -?? Pokročilým se omlouvám,ale raději se Xkrát zeptám,než něco udělám.Tohle počasí hrůza,bud je člověk u pc,nebo se hrabe u stolu,ale ježdění a zkoušení žádný :-(
hele, já boudu Pajera jen odmastil a na prasáka stříknul rovnou autosprayem a drží to... vrypy tedy do toho udělám ale na to jakým způsobem s ním jezdím myslím že to docela drží