Ne, tu mřížku nechám být, mám to vybroušené fézkou do 3mm PSH, až to bude černé a ty šrouby nebudou vidět. bude to vypadat jinak, už tam máme paraboly, ale nejsou přilepené a nemám fotky. Ráno to asi skočím vyfotit.
Já s PSH moc neumím, jako vybrušovat to mě šlo, to sem si pěkně zbrousil ty nasávací plastíky na kapotu, ale slepovat mi to vůbec nešlo. Proto to mám vybroušené, jinak samozřejmě sem to chtěl lepit, ale dopadlo to špatně a skončilo v popelnici. Neděle nebo pondělí se bude stříkat základová barva takže do konce týdne by to mohlo být jakš takš hotový, no uvidíme......
Jsem Jirka. 1:10 CC-02 Nissan Patrol GR Y60 Wagon 8) 1:1 Nissan Patrol GR Y60 Shorty Seru na body, jezdím po poli...
Hele Nivajz,nemusíš nic lepit a brousit,určitě to půjde udělat z jednoho kusu,já to u defendra zkoušel a dopadlo to dobře a stačil na to ostrej skalpel a kýbl na nervy :-) Mrkni na čtyři poslední fotky :-)
Když ten je moc složitej a mě...né že by se mě nelíbil, ale prostě ten na tý červený nivě je pjeknej. nebo: takovej normální, na nivách sem ho hodněkrát viděl tak uvidím
Jsem Jirka. 1:10 CC-02 Nissan Patrol GR Y60 Wagon 8) 1:1 Nissan Patrol GR Y60 Shorty Seru na body, jezdím po poli...
Tak tady ten se mi líbí hodně,do toho bych asi šel já.
Ford Bronco 1967 "Dědek" Home made šasi Ford bronco 1973-Špenát EVO III Home made šasi Toyota FJ 40 Home made šasi long zúžené nápravy Axial Mitsubishi Pajero CC-by Mrak v plným tuningu Xray T3 drift Hpi Blitz http://balu67.rajce.idnes.cz/