Bifi13
Častý přispěvatel
Kontaktovat uživatele: WWW

Re: FreeKec

Hele porád kecáš že děláš na káře nějakej projekt a foto žádný :-(
Axial SCX10 Oshkos M-ATV
Axial nápravy Oshkosh Hemmt 6x6
http://bifi13cz.rajce.idnes.cz/Oshkosh_M-ATV_na_SCXu/
wolff
Píšu strašně moc!

jj ma pravdu predsedo :-D :-D :-D
Tom60105
Píšu hodně

wolff píše:jj ma pravdu predsedo :-D :-D :-D

No joo to je kecu furt otravujete a nenechate cloveka pracovat..ok Hodim foto, ale neni to hotove.. Delam bednu na zahradu pro kabelaz.. Kabelaz bude od svetelne rampy, kterou musim jeste udelat, ale nedostava se mi casu zajet a svarovat.. tak zatim bednu ktera bude nalepena hned za rampou...

Obrázek

Tak zatim takto... barva bude zaklad piskova na to zelena armadni a jemne odreno.. snad se nejak povede..

http://tom60105.rajce.idnes.cz/bedna/
Power Wagon Trial TRX 4 sport kit
Jeep Nukizer trx 4 sport kit
Axial scx24
Slash 2wd
Tekno 1/10 SCT410.3
LRP S10 Blast TC 2 Subaru Impreza
Traxxas Summit
Fendt 1050 Vario + Sklopka KRAMPE
http://tom60105.rajce.idnes.cz/
MisakMike
Přispěvatel

ty jo super :OK: taky sem chtel delat nejakou takovou bedynku ;-)
wolff
Píšu strašně moc!

Tome hlavne poradnej zaklad at se ti to neloupe a vis jak to odrit jo? nezapomen po barve lak na vlasy nejlepe hard pak dalsi vrstvu a az zavadne tak lehce steteckem vlaznou vodou oloupat. Moc pekna bedna :FINE: :FINE:
Fanda 9
Píšu hodně

No Wolffe a co je myšleno tím pořádným základem??Ohledně toho barvení plastu jsem brouzdal i na jiných forech,a každý píše něco jiného :-(
Takže asi nezbyde než nakoupit věci a vyzkoušet na vlastní kůži co funguje,co se loupe a co ne...
Jinak Tome pěkná práce!(a už dorazily ty 2.5mm očka)
wolff
Píšu strašně moc!

ja davam jako zaklad http://www.mpmshop.cz/barvy/surfacery/gsi-b524.html akorat ma oznaceni 1200 a ten ti zaroven ukaze vsechny nerovnosti a vlastne je to strikaci tmel.ta plechovka mi vydrzi cca na dve kastle potom uz strikam http://www.mpmshop.cz/barvy/spreje/tamiya-as18.html to je mensi plechovka nez surfacer ale krasne kreje.ten spray je jen jako ukazka pro predstavu timhle jsem nic nestrikal :CIAO: :OK: kdyz ti nebude neco jasny klidne se zeptej :-) jo a ty barvy tamiya stoji 169 kc
Fanda 9
Píšu hodně

No jasné je mi to do půlky :-D ,jak jsem psal-požil jsem stříkací tmel(ne tedy od MPM) a pak barvu,a stejně se to loupalo,takže předpokládám,že ten kit nebyl kvalitní-byl to normální plnič na auta.
A jak jsem koukal na Tamiya barvy,tak to mají rozlišené na dvě řady PS-barvy na lexan,a TS-barvy na abs,a když koukám na videa,tak lexanky stříkají rovnou,tak předpokládám že když vezmu Tamyia TS tak byxh taky rovnou mohl stříkat na kastli...
No ale do stříkaní mám ještě daleko,abychse přiznal-pustil jsem do boudy-koupený skelet,ted nařezán a budu tmelit a lepit,což s mjí šikovností znamená,že stříkat boudu budu nejdřív na Velikonoce :-D :-D :-D
A kdyby jste se někdo ptali co že to bude:Defender 110 pickup-single cab :HOPS:
wolff
Píšu strašně moc!

jj super to bude dobra kara :tleskam: a tady jsem ti nasel inspiraci freekec-f18/opravdu-dobre-video-t412-2730.html
Fanda 9
Píšu hodně

děkuji Wolffe,inspiraci sbírám pár dní na netu,obrázky,videa...Původně jsem to chtěl dělat co nejvíc scale,ale to by bylo trochu nudný,tak to udělám víc off road,asi ne úplně trial,ale jak říkají angláni"rough" ;-)
No zatím jsem jen říznul střechu,a ted mám trochu nahnáno z toho jestli jsem si neukrojil moc velkej krajíc :-D a řezat i boky na prodloužení.Ale asi jo,páč 90tka je takovej knedlík,a snad bok narovno zvládnu a hořejšek mě nějak netrápí,páč na to chci dát naležato plachtu,jako na pickupa,to by zakrylo ty nedostatky a nedodělky :-D .
No a jako znouzectnost jsem taky vymyslel,abych si zjednodušil práci,tak abych nemusel dělat okna na zadní stěně,atd,tak hned za boudu udělat pracovní přepážku.na to rezervu,nářadí,atd...Zkrátka musím projekt co nejvíce přizpůsobit svým možnostem.
A kdyby se přece jen nedařilo,tak vezmu brusku znova a trial z toho může být vždycky :-D :-D :-D
wolff
Píšu strašně moc!

tak hod nejaky fotky ze stavby at to tu trochu ozivis :FINE: :hura: :HOPS:
Fanda 9
Píšu hodně

ze stavby?!Zatím bylo jen demolice :-p ,je to na rajčeti...Je tam i Honcho s tou reklamou,bohužel nepřežila dnešní ježdění,takže dám zpět asi to plato co tam bylo,jen ho trochu upravím.A moooc mě začíná bavit blbnutí na místě,takže možná dám 55t motor,dneska jsem si zablbnul na ploše 5x5m,včera upraveno lopatou a polito vodou :OK: ,trial mě fakt baví!
No kdyby jste mi někdo chtěl dodat odvahu,tak sem s ní-jinak bude brzy na marketu k mání rozřezaná kastele na Defíka :-D
Bifi13
Častý přispěvatel

Tome moc pěkná práce.
Fando nějak pěkně vytvořená korba s bedýnkama, kanystrama, lanama, atd. by byla luxusní.
Axial SCX10 Oshkos M-ATV
Bifi13
Častý přispěvatel

Dneska jsem provětal káru venku tak jsem na rajče přidal foto.
Jo a taky jsem zhotovil řetězy
Axial SCX10 Oshkos M-ATV
Stepix
Přispěvatel

Fando, ještě jsem si vzpoměl že za dob mého tunerského mládí jsme plasty nejdřív stříkaly "aktivátorem" plastů... ten to nějak trochu naleptal a pak se pokračovalo plnič a barva... a vím že to drželo... Kdybys tohle chtěl vyzkoušet tak myslim že bych ho v garáži ještě našel!

Zpět na „Jihočeský "Ortolez"“