ještě se dodělá pár věcí jako zrcadka,světla ,interier,střecha korby bude na pevno,zadní část se bude otevírat,žáden extra lak štětec, :-( a na konec nějaké ty nálepky, :-p :-p :-p
za ty prachy,aspoń v ní mužu vozit nahradní díly,ty kabiny jsou velké a nebo male,uvidím až to bude hotové,zatím to je pořád zábava,zitra dlubu stupačky,zrcádka atd.
je,chtěl jsem zachovat podvozek,jenom přehazovat kastle,uvidím až to bude v barvě asi oražová,kdybych ju chtel treba delsí musel bych sundat origo narázník nebo sehnat jiný podvozek, připojím vlek a hned bude longvehicle,stou kabinou jsem si chtěl ušetřit práci,jsem zvedav jak to poleze v terénu,zas nějaký rozměrově jiný prototyp,jestli to bude špatné,udělam stoho stojan na víno :-p :-p :-p
Už dlouho mám v hlavě myšlenku, taková jakoby erzeta v těžkém terénu ... něco jak offroad trophy. Prostě namotat co nejdelší trať v co nejzajímavějším terénu a jet to ... no asi na čas. V Krnově je to moc roztahané to by nebylo ono, ale Jajekland mi připadá úplně ideální, řekl bych že trať by se dala udělat tak desetiminutová. Ale vždy mě odstrašovalo namotávání mlíka, ale jak vídím ten sprej, super nápad. Ale je jasné, že ne každý chce jet honem honem časovku, tak bysme to mohli nějak okořenit a dát po cestě třeba nějaké úkoly ... např. esmeralda nebo převést na střeše kelímek vody nebo nějakou kokotinu. Něco jak u nás se jezdí s velkýma Jamboree.... sakra dlouho mě to láká. Bere to někoho? 8) může to být dobrá prdel ...
No a závod do vrchu jsme chtěli u nás taky několikrát dělat, ale nikdy nevyšel čas. I když to byl jen takovej krátkej 8)
Ondro,naprostý souhlas s tebou...to by se mi líbilo... :FINE: Aji práce s navijákama....vím..plno z nás je nemá nebo jen atrapu na trialovém autě....ale také by byla sranda..
2 x CC Pajero ala Mrak... CC ...Lada Niva Liaz Dakar 85 1:10 TRX4 Defender.. MTS...
Jojo to by bylo super ... a my sráči co je nemáme, bysme to prostě museli přeletět 8) Šel bych do toho ... třeba někdy udělat víkendovku v Ostravě za pěkného počasí ... sobota trial a v neděli ráno šplichnem sprejem nějakou rychlostku a zablbneme ... offroad trophy závody mě vždycky bavily .... :OK:
Mě právě také...myslím,že i na tento styl by byla dobrá Pláň..neboť tam je pár hlubokých roklí...a než z nich vyjedeš....super extrém....o jedné vím....ta by byla na to jak dělaná..jak sleze sníh..zajdem...?! :YOP:
2 x CC Pajero ala Mrak... CC ...Lada Niva Liaz Dakar 85 1:10 TRX4 Defender.. MTS...