Ty jo vidíš to, tam bys mohl udělat trať klidně na hodinu to by bylo super ... ale sprejovat si jen tak po lese asi nemůžem ne :lol: píchat mlíko by bylo na zešílení ... jasně že půjdem, to je jisté, už se těšíme 8)
Noo,když vidím,že je někdo pro..tak ani nevíš jak se těším já...Tam asi fakt budem muset mlíko...Ale nějak to zvládnem... :-D Takže asi taková první jarní akce? Noo,vlastně aby nebyl v roklích sníh.. :roll:
2 x CC Pajero ala Mrak... CC ...Lada Niva Liaz Dakar 85 1:10 TRX4 Defender.. MTS...
Třeba na to nebyl ještě ten správnej čas ... o trialech u nás v rokli jsem tu psal na foru už někdy na začátku mojí kariéry na podzim 2011 a spousta lidí se ksichtilo :lol: Já myslím, že by se to dalo ... akorát ta příprava by zabrala trochu času no
Tak já právě myslel třeba v Endylandu (ale i jinde), kterej není tek rozsáhlej by to bylo dobré spestření, spíš jde o to aby potom ti co přijedou neřekli, že je to blbost.
Blbost to neni jen nevim jak to vse budu stihat ja osobne casove. Chtel byc letos obnovit i smms s klukama co maji deti je to pohodovka ns rodinny vyslap.
milan008 píše:Tak já právě myslel třeba v Endylandu (ale i jinde), kterej není tek rozsáhlej by to bylo dobré spestření, spíš jde o to aby potom ti co přijedou neřekli, že je to blbost.
Proč,blbost to není...prostě jak pojedeme do Endy...budem vědět že budu vozit kelímek na kapotě... :-)
2 x CC Pajero ala Mrak... CC ...Lada Niva Liaz Dakar 85 1:10 TRX4 Defender.. MTS...