RC modely › auta › elektro
prodám cistrernu na dálkové ovládání. auto svítí do zatáček bliká, svití i brzdová světla při brždění a při zpátečce svítí zpátečka... model je v měříktu 1:10, takže délka cca 80cm. Model je vybaven nádrží na vodu o objemu 4L a čerpadlem, keté jí vyprádní cca za 3 a půl minuty... model je vybaven lafetou (není na fotce) čerpadlo pohání 1600mah akumulátor a model je poháněn 4600mah.
cenu nabídněte
Cena: 1 Kč
tel.: 604119350
e-mail: kolardo-modely@seznam.cz
region: Ústecký kraj
vloženo: 2.2.2013 19:32, inzerát č. 483002
Tak sem pod jinou emailovou adresou Dominikovi napsal zde cela konverzace od začátku až do konce.....
Já..Dobrý večer měl bych zájem o Liazku nabízim vám zaní 8000kč i s poštou...Pokud by to bylo možné poslat poštou bylo by to super!!Moc se mi líbí Děkuji Novák
Dominik....cena za materiál byla 13.500kč
momentálně je model opět rozebraný a budu ho dodělávat do 100% stavu... takže cena za matroš se ještě o pár stokorun zvedne... a pak něco za práci...
Já....Děkuji za info tak za 15tis bych ji odvás vzal víc nabídnout nemohu jsem důchodce tak toho moc nemám,a bylo by mozno kdyz bych vám dal 15500 poslat ji na dobírku potom děkuji moc a pěkný večer Novák a jest emohu poprosit o nake fotky moc děkuji
Dominik.....model je teď rozebraný a budu tam plno věcí předělávat, přijdou tam samolepky atd.. model bude oficiálně k mání cca za měsíc, momentálně sháním kupce pro tento model...
Já.....tak mi prosím tedy řekněte cenu modelu já ho odvás koupim moc se mi líbí děkuji moc Novák Pěkný večer
Dominik......aktuální cena za matroš je 13.500kč, v tejdnu mi přibudou i hasiči, což je + 500kč za panáčky + 100kč za barvu tj 14.100kč a pak musím dát model k nám do modelářství ke kompletnímu zapojení elektroniky majáků, tam si taky řeknou něco za práci, + já si přičtu práci 5000kč, jelikož na tom dělám od června až do teď takže cena by byla cca 20.000kč ale pokud chcete, můžu to hned teď zabalit a poslat vám to s tím že elektroniku si doděláte sám.. vše potřebné k tomu je a cena by byla 18.000kč nebo 18.500 ( i s panáčkama)
Já......Dobrá tak jestli to je možné tak bych to teda za těch 18500 kč vzal a pokud by to bylo tedy možné poslat na dobírku jelikož účet na poslíání dopředu nemám tak by to promne bylo jako důchodce lepší a jinak elektroniku si dodělám jsem bývalý elektrikář děkuji moc Novák
Dominik....dobře... akorád bych poprosil o zaslání zálohy 200kč na poštovné
Já......Bohužel účet jak jsem psal nemám tak nevim jak bych to poslal děkuji moc Novák
Dominik......co třeba v obálce?
Tož konec víc už mě to nebavilo a posílat mu 200kč se mi fakt nechce .. :-D :-D :-D :-D
Jinak tohle mluví za vše jaká je osoba DOminik Kolář Z Ústí .......Za tu cenu bych si raději koupil Axiala nebo Tamiya Hilux nebo tak ...Takže tak.....
PS:Dominiku zatuhle hitparádu nedostaneš ani 2tisice!!!!!
A ještě jedno povedené Dílo mistra Dominika Trial Iveco na podvozku Mad trucku HBX