wolff
Píšu strašně moc!

Re: FreeKec

no to me nenapadlo to bys mel baterku s trubickama a auto s tamiakem to by asi nefungovalo :-D :-D no to je jedno jak chces ;-)
Tom60105
Píšu hodně
Kontaktovat uživatele: WWW

nuu nemel jsem cas psat resim osvetleni modelu..reknu vam neni to sranda kdyz to chce mit clovek na dalku zpinane a jeste rampu zvlast a auto take zvlast.. jeej
Ale fando dobre ty..co jsi koupil za baterku a nabijecku??
Power Wagon Trial TRX 4 sport kit
Jeep Nukizer trx 4 sport kit
Axial scx24
Slash 2wd
Tekno 1/10 SCT410.3
LRP S10 Blast TC 2 Subaru Impreza
Traxxas Summit
Fendt 1050 Vario + Sklopka KRAMPE
http://tom60105.rajce.idnes.cz/
Fanda 9
Píšu hodně

Baterku Robby,nebo tak nějak,5000mAh,moje první lipolka,a nabíječku tu co máte vy s Wolffem.No já chtěl taky dnes dělat na boudě,ale jsem nějak zaseklej u compu.Takže tenhle týden už ani písmeno a budu pracovat,jinak to neudělám.
Tom60105
Píšu hodně

Joo tak to nehrozi anio pismenko!! Stejne napises a zasejc nic neudelas...
Axial scx24
Slash 2wd
Tekno 1/10 SCT410.3
Traxxas Summit
wolff
Píšu strašně moc!

kluci na tohle se podivejte at vas modelarina bavi http://bak1.beareyes.com.cn/2/lib/20040 ... 6080_0.htm :FINE: :FINE:
MisakMike
Přispěvatel

tak dneska mi prisel ridic :-) ale jeste mu musim usit nejaky kalhoty a triko
Obrázek
Fanda 9
Píšu hodně

Tak jsem včera rozbalil nabíječku Imax6B AC,nebo tak nějak,připojím Lipolku 5000mAh,vše nastaveno správně 5.0A nabíjení,nabíjení na 2S,cut off na 5000mAh,atd,prostě správně.
Po 3/4 hodině pípání a blikání 2S full,takže předpokládám nabito na plno,páč nikde nemůžu najít jak se zobrazuje momentální stav baterie.Ale pak jsem zjitil,že jsem nabíjel bez balanceru,když to zkusím nabít přes balancer,tak po pár vteřinách to vypne a hlásí,že je špatně propojeno kabelem,přitom balanční kolíček mám správně :-p Tak jak je to?A znamená 2S full opravdu plné nabití?Díky
wolff
Píšu strašně moc!

no fando batery full a jeste to melo ukazat kolik je nabito(napr 3652mah) a jestli se nenafoukla tak snad bude dobra dej ji do auta a zkus jezdit treba hodku a pak ji hod na nabijecku ale hlavne tam dej den balancni kolik!!!! :OK:
Fanda 9
Píšu hodně

když já si s tím hrál jak to začalo nabíjet a dával to asi třikrát od začátku...No snad to full 2S neznamená,že je nabitej jen jeden článek!!!A očividně i když tam dám balanční kolík tak ho to nebere,protože při nabíjení přes balancer to dá chybu-nesprávné připojení a vypne se.
Tom60105
Píšu hodně

Fanda 9 píše:když já si s tím hrál jak to začalo nabíjet a dával to asi třikrát od začátku...No snad to full 2S neznamená,že je nabitej jen jeden článek!!!A očividně i když tam dám balanční kolík tak ho to nebere,protože při nabíjení přes balancer to dá chybu-nesprávné připojení a vypne se.

Nabijet VZDY pres BALANCER!!! Ale zmer merakem kolik ma jaky clanek napeti..Nu a pokud je to nad 3,6 tak by to melo jit nabit..nebo zkus chvilku pojezdit a pak dal nabijet pres balancer..Mam modely uz 3 roky a jeste se mi nic podobneho nestalo s balancerem... obcas to driv zahlasilo chybu, ale pak jsem prisel ze byl spatny kabel s konektory tak jsem to predelal a od te doby vse ok!!
Axial scx24
Slash 2wd
Tekno 1/10 SCT410.3
Traxxas Summit
Fanda 9
Píšu hodně

Vyřešeno.Stále to přes balancer nešlo,jen normální nabíjení,při nabíjení s balancerem po pár vteřinách vypnuto-chyba propojení.Byl špatný ten balanční kolíček!Vyměnil jsem a už to nabíjí jak má,a to byla nabíječka vybalená z krabice.No hlavně že to jde,díky za rady.
wolff
Píšu strašně moc!

tak fando to je dobre ze jsi to opravil a funguje to :OK: tome tobe jsem chtel poradit s uchycenim toho snorchlu normalne zevnitr provrtat 1,5mm vrtakem a nacpat tam 2mm srouby ale bacha dobre podlozit lexan se rad protrhne a lepidlem to nebude drzet :NO: ;-) ja to mam takhle udelany a drzi to jak bejk :OK:
Bifi13
Častý přispěvatel

Fando
připoj baterku na nabiječku i balančním konektorem jak ti tady kluci radí, ale pak musíš na nabiječce nastavit balancování. Jak si tam navoliš nabíjení Li-po, tak tam máš na výběr vybíjení, nabíjení a balancování. Takhle to asi nabíjíme všici, když připojíš jen balanční konektor a dáš jen "običejné" nabíjení, tak je to prd platný to tam pak nemusíš připojovat ten konektor.

Wolfíku jestli nabíjííš baterku s připojeným balančním konektorem a pak ti to ukáže kolik se ti tam nabilo, tak myslím že to nabíjíš običejným nabíjjením a ne tím balancováním. Jak sem to psal Fandovy. Když to totiš nabíjíš přez to zvolené balancování tak ti to nenapíše kolik to tam nabouchalo, ale jen čas a že je to Full

Mám stejnou nabiječku jako vy takže mysím že by ste to měly takto nabíjet.

Jinak, sem na dovolené na chalupe a trošku pokračuju s prací na autíku, pár detajlů sem dodělal.
Dal sem mu základ pod barvu a udělal jsem i zrcátka ( takovej svuj patent kterej se snad osvědčí a hned se mi neurvou)
Tome poslal sem ti MMS tak čekám na tvé vyjádření. :-D
Axial SCX10 Oshkos M-ATV
Axial nápravy Oshkosh Hemmt 6x6
http://bifi13cz.rajce.idnes.cz/Oshkosh_M-ATV_na_SCXu/
Tom60105
Píšu hodně

Nu vidis me ani nenapadlo jim rict ze kdyz zapoji jen balanbcni konektor ze take musi namackat balancovani..bral jsem to jako samozrejmost? ale pro nekoho kdo to zna..Hups.. a s tim kolik se ukazuje je to presne tak je to kolik ti to nabilo do te baterky, ne kolik ma..

To Wolf: jj uz jsem provrtal a prichytil sroubky tak jsem to mel v planu a pro sychr dam jeste trosku mamuta udelal jsem jinde vzorek na lexan a psh a drzi to jako drak!!Jinak bednu jsem zbavil spatne barvy a hodil do zakladu a u tebe ji nastrikam a i snorchl uz je v zakladu...

to Bifi: hele neprisla mi mms..skoooda chtel bych to videt..hele jaky patent na zrcatka??jdu je ted delat, ale jeste nevim číro ma takove jako osobak...tak nevim jak abych to neurval..
Axial scx24
Slash 2wd
Tekno 1/10 SCT410.3
Traxxas Summit
MisakMike
Přispěvatel

cus, stim nabijenim mam taky problem. Taky mi to nejede nabijet pres to balancovani ja teda ani nevim jak ten balancni konektor vypada, a ztoho co ste tady psali sem to nejak nepobral :-[ tak jestli by mi to tady prosim mohl jeste jednou nekdo vysvetlit?

Zpět na „Jihočeský "Ortolez"“