Bifi13 píše:hele pěkný doplňky to to auto zase vypadá lépe viď :lol:
Nuu pokus uvidime..zatim to na auto nedam..jeste cekam na svetelny modul.. a az pak cele do kompletu.. nebo mozna dam ..svetelny modul je zatim v nedohlednu..
uvidim..
Bifi13 píše:hele pěkný doplňky to to auto zase vypadá lépe viď :lol:
salvatore píše:Co máš za rádio?
salvatore píše:Hm... hele možná to tím nebude, ale... jezdil jsem s tímhle rádiem s formulí. Rozhodně nijak levnej regulátor Speed Passion, včetně takový nóbl karty programovací. Nastavil jsem, že chci brzdu a pak zpátečku. Nikdy, to necouvalo - respektive nikdy, když jsem chtěl. Pak jsem to třeba po jízdě zvednul a najednou se pomalu roztočila kola dozadu. Na předposledním závodě se mi u přijímače od GT3B utrhla anténa. Tak jsem se nasral a koupil přijímač k Sanwa MT4, kterou mám primárně na pětinu. A najednou nejen, že couvá jak má, ale pochopitelně komfort ovládání je úplně někde jinde.
Jak říkám - třeba a asi nejspíš to tím není, ale rozhodně bych vyzkoušel jiný rádio. Verzi FW v GT3B víš?
Tom60105 píše:Nu mozne je vse, ale kdyz jsme odpojili motor od reglu tak po stisknuti packy do predu proud daval, ale do zadu jen nejakych 0.07 tak nevim zda to muze byt primacem..
SW nevim..
salvatore píše:Tom60105 píše:Nu mozne je vse, ale kdyz jsme odpojili motor od reglu tak po stisknuti packy do predu proud daval, ale do zadu jen nejakych 0.07 tak nevim zda to muze byt primacem..
SW nevim..
:-) a co si jako čekal???