Přesně jezdit ti nikdo nezakazuje jen se ti výsledek nebude nikam započítávat ale podle mně to moc řešíš tak si kup jiný disky aby sto rozšířil když chceš za každou cenu jet z nějakou dvanáctinou nebo co to máš :-(
Petře Frenkyho si nevšímej, ten občas plácne nesmysl :lol: ... jakože víc lidí už nepotřebujem... samozřejmě chceme vyjít všem vstříc a najít nějakou společnou cestu, ale jak bylo řečeno, donekonečna ustupovat s pravidly u každého nového auta nejde. CCčka samozřejmě do závodu budeme pouštět a budou bodovaná. Zřejmě asi fakt napíšu 190 milimetrů a bude klid, pro ty o něco užší kastle jak Pajero.
Nediv se těm reakcím kolem, ale už se to tu furt dokola omílá a když už je všechno jasné, tak zas přijde někdo nový s dalším jeho autem a jsme tam zas :lol: Jinak jak říkají kluci, krásné expediční auto se s trialovým prostě trochu rozchází ... já mám na jeden podvozek tři budky a pasujou mi všechny ...
Když si to přečteš znova v klidu tak zjistíš že to nesmysl není ,není tam napsáno že nikoho dalšího nepořebujem ale že za každou cenu to je upravování nebo ignorování pravidel jinak doufám že máš alespoň dobrou kameru ;-)
No ta kamera není extra kvalita , protože už nějaký rok má za sebou , ale furt lepší nějaké záběry než nic , o pár stránek dál je video z 26.prosince jak se jezdilo v DMR arene.
Hola hola, na dva dny si odjedu na závody a ono se mi to tu dohaduje. :-D :-D
Petře neboj nějakou variantu vymyslíme abys mohl jezdit i triálek. Napiš mi tvůj rozvor a já proletím svoje kastle co by sedlo. Mám ještě jednu co jezdí Lukášek a ta by sednout měla.
Díky za odkaz. Super ježděníčko. My jsme včera vyrazili s Baluem tam u něj a na dnešek jsme museli zůstat s malým bráchou a vyrazit na sáňky když jsou tak super podmínky. Je to tam u vás pěkné tak příště dej vědět a jedem s váma. Přerov ovšem taky stojí zato si zajet.Tam se nám to líbilo moc. U nás se teď absolutně nic nedá, všude přez 30 čísel.
Jo paráda :tleskam: Teď jsem konečně mohl čučet na celé video. 8o 8o :tleskam: :hura: :HAPPY: :HAPPY: Smajlíík s bombou tady není ;-) No já doufám že se uvidíme dřív něž se u nás bude dát jezdit :OK: :OK:
Takže důvod poruchy při ježdění v DMR bude pravděpodobně v reglu, protože sem včera jezdil kolem baráku asi tak 15 minut a pak mi to nechtělo jezdit zas. Myslel sem že baterka , ale dneska sem zkusil druhou a nic a jak sem vzal regl do ruky a různě pomačkal tak se prihlásil :-D takže ho budu muset rozdělat a pročistit kontakty :OK: a uvidi se .
ahoj vsem v sobotu 26,1,2013 ve 12,30 dame malou expedici na frystacke skalce ve fryštaku mapka je na vlaknu zlin vseci jsou zvani je to takova pohoda zadny stres proste zahnat abstak :CIAO: