to sistri: co to máš prosím tě za módy ve hře? Dostat do hry tu T620 se mi podařilo (i když mi nějak dělá bordel a za boha nemůžu přijít na to proč :D ) ale vidím že tam máš např. jiné ty majáčky nahoře a podle tvých fotek mají dokonce i opodál stojící auta tuningové díly (nárazníky apod.) - co to prosím tě je konkrétně zač? Díky! :)
To Armink: Jinak si myslím, že Richard si jen poskládal hezky dva obrázky. Je to totiž šikovný kluk. Ten Renault totiž vedle něj při focení určitě nestál ;D
Také používám malování. Ale obrázky, které si dávám na kabinu a potřebuji je zmenšit, tak Je zmenším dříve a uložím do složky a pak rovnou vkládám na template. Když jsem je zmenšoval a ukládal přímo v template, tak byli více kostičkované.
Já potřeboval na celé projetí asi 140. Jelikož jsem musel do většiny měst znova, protože jsem neměl projeté agentury a garáže. I pak se stejně našlo nějaké parkoviště či odpočívadlo kdesi na silnici.
Ahoj chlapy, chtěl bych někoho zvás poprosit jestli by mě neudělal skyn na Vlastovu Scanii. Já se to snažím dva dny a vůbec se v tom nevyznám. Nemám na to buňky. Předem moc děkuji