Nazdar chlapi konečně sem se dočkal a včera mi dorazil wrangler domů --- zapoměl sem objednat ložiska tak sem všude nandal ty plastový kroužky.. jsem zvědav jak to bude znát při jízdě ... zatím jsem pracoval jen na zadních světlech ,dost mě zaskočilo že jsou jen "atrapový"z černýho plastu :( lakovat budu asi až v průběhu týdne zatím se mi nejvíc líbí tahle kombinace
a tady nějaké foto
určitě pak vyměň ty ložiska za kuličková,ale je divný že jsi tam měl světla jen ty "atrapový"z černýho plastu ja měl i ty čiré,pokud chceš tak ty je vyfotím...
no ono to už je jedno co tam teď nechám ... jde jen o ten "odrazkovej povrch" co je na originál výlisku .. ale to stejně z půl metru už není vidět ... ale mohl bych to zkombinovat nějak dohromady .. černej plast a original odříznutý sklíčko...
marek37: Na tom nic neni.. :) Kup obycejny emailovky od Tamiye nebo Revellu a vem to stetcem, udelej si presnou hranu lepici paskou a cast dej oranzovou zbytek cervenou.. a mas to hotovy.. :wink:
RC4x4-Shop(.)CZ Ford F150 Raptor Custom Project CC-01 Jeep Wrangler YJ CC-01 Isuzu Amigo TA-02 Ford F150 Trophy TA-01 VW Race Touareg TL-01 Celica+911GT3+Focus+M3 Fotky a videa - kubamynar.rajce.idnes(.)cz youtube(.)com/user/kubamynar