Zdar chlapáci co by ste říkaly tomu kdybych nechal vyšít to nové logo jako nášivku pak už by ylo jedno jkou barvu by si kdo zvolil a mohly bi te si to dát na tričko nebo čepku
Wolfe, jestli chceš, tak mám teďkon na cestě nějaké přijímače do zásoby z hobbykingu, tak pokud na to úplně nespěcháš, tak bych ti mohl nechat jeden 3-kanál za cca 150Kč, až dorazí (doufám, že do týdne)
zdar všichni,takže jste dnes nebyli?Takže jsem tedy o nic nepřišel?Já jsem stále ve stavu nemocných-a to zítra se musím nějak sebrat do práce :-( Wolffe pěkná barva na autě :OK:
fakt pěkný,já s tím po chvílích přes víkend taky trochu pohnul,snad to přes týden poskládám a o víkendu bude přát počasí,dám večer nebo zítra nějaký fotky na rajče at se pokocháte
To wolf: Zase jina barva pacos, patris k doktoru chocholouskovi..ten te proklepne.. budou i ty majacky atd??nebo jen barva.. a jeste nekde v masce ti prosvita smouli a na strese bila.. prosim o upravu...Ale na to kolik nas je je to tu vazne uplne KO... a ani nikdo nic nechce objednat
Power Wagon Trial TRX 4 sport kit
Jeep Nukizer trx 4 sport kit
Axial scx24
Slash 2wd
Tekno 1/10 SCT410.3
LRP S10 Blast TC 2 Subaru Impreza
Traxxas Summit
Fendt 1050 Vario + Sklopka KRAMPE
http://tom60105.rajce.idnes.cz/
na strese bila protoze uz jsem to odrel o obrubnik a ty masky jsem si taky vsimnul az na fotkach dik za postreh :-D :-D :OK:no ta modra to nebylo ono prece je to armoured car tak tahle je lepsi :FINE: