V poho kluci, scania je opravdu od vlasty, jinak to tedy překopu a dám to jinak. Každopádně by mě ještě zajímalo co za věci máš přebarvený v tom template, šedý a černý obdelník. Taky bych chtěl přebarvit mřížky v masce. Něco jako má Carlos.
Kluci tak dílo je dokonáno. Rozhodl jsem se pro předělání interiéru Volva. Nad motivem jsem příliš dlouho nepřemýšlel, protože jsem milovník křiklavých barev volba jasně padla na "monster" zelenou. Jako pomoc jsem si vybral tuto: http://ets2.lt/wp-content/uploads/2012/11/energy.jpg Scanii od které jsem si často "půjčoval" barvičky. :P Stáhl jsem si z netu skin a dal se do předělávání. Jak se to povedlo posuďte sami, já sám jsem spokojený když vezmu v potaz že to je má naprosto první práce. Změněné jsou komplet textury celého interiéru, podsvícení, nové rádia a takové volovinky. Zkoušel jsem i předělat podsvícení hlavního displeje uprostřed ale nemohl jsem trefit nějaký pěkný odstín tak jsem nakonec nechal default. Sám jsem byl překvapený co všechno se dá v tom base.scs najít a kolik se toho dá ve hře změnit (všechno) :OK: . Objevuji stále další tajemství a chystám se na vytvoření skinu pro celý truck. Uvažuji ještě jestli změnit i barvu navigace na palubce a stále nerozhodný jsem také ve volbě střechy - jestli nechat tu šedo-černou nebo dát zelenou. Co vy na to?
A malý detailek na palubku (to bylo nejvíc psycho protože ty číslička byly brutálně malé a splývali mi s okolím takže se nedali pořádně označit :-I ) u které jsem nakonec všechny čísla musel přepsat.