je to humbrol enamel 117 ale jeste je na tom striklej lak na nahrobky sidolux a ten to pekne zatmavi je to takovy polomatny jak zivy vojensky auto vylesteny glykolem :OK: :-D
vzal jsi mi to s pusy Bifi :-D ,no ale až uvidíte mojí barvu na Defíku,tak když se někde potkáme s Mišákem,tak to bude jak diskotéka v 80tejch letech :-D :-D Mám ten samej masakr-jen oranžovej.
mysaku a uz mas pro nej jmeno ja bych ho pojmenoval zralok zeleny :OK: uz se tesim az to uvidim v akci ja jsem zacinal podobne jako ty ale nedotahnul jsem to do konce http://javk.rajce.idnes.cz/honcho_smoula/#P1011078.jpg a pak prisel def :tleskam: rubikone me se libi ty tvoje spz taky bych nejaky potreboval ale zluty vojensky nechces mi je vyrobit ? :OK: ;-)
Wolfe,problem je že je neumim :-( Já zkoušel různý techniky,jenže moje tiskárna to nezvládá na folii,tak nakonec došlo na koupený a nebetyčná pakárna s vyřezáváním čísel :NO: tady koupeno:http://s-hobby.cz/rctruck/stranky/_36555-samolepka-spz.htm
To se ještě vyrábí? Je to takový to jak to přejedeš něčim tupým a z druhý strany se to obtiskne? :-D Dobrej nápad.Ještě mě napadlo,že v práci máme nějakou termosublimační tiskárnu či jak se jmenuje,která tiskne na samolepící folii,tu folii jsem viděl v oranžové, ale teď si nevybavím jakou má barvu spz náklaďák?
Wolffe-není čím se chlubit :-D :-D :-D Jako lakýrník jsem totálně selhal,když jsem to měl v laku,tak jsem šel stříkat ještě černou střechu a nějak špatně to zakryl a zašpinil si auto černou,no a když jsem to chtěl napravit,tak jsem to zas přelil oranžovou...No jiní vynaloží spoustu úsilí na patinu a otlučení,já to udělal už v základu :-D Ještě mi chybí světla,šnosrchl,okna.No a z výsledku jsem všelijakej,těžký je to jak prase cca 3kg s baterkou a vzhled je hodně originální,to je pravda,no zkusím s tí m chvíli jezdit,a uvidím,Příště se nebudu pouštět do větších akcí. Jdu najít foták a něco hodit na rajče,sem to dát neumím. BTW-pokouším se nazout beadlocky a stále to nejde vycentrovat,proč?Vždy nějaké kolo jakoby šmatlá a guma se odvaluje do osmičky...Už nevím jak to zkusit nazout,přitom to utahuju po potáčce a pěkně do kříže