Carlos: Chtěl jsem z toho modu na HD textury smazat to že mi osobáky na cestách svítili žlutě. A hlavně jsem měl obavy aby mi s tím ten mód od dalybora nedělal bordel.
Jojo, to vím. Proto jsem radši z těch HD textur smazal ty světla aby se mi to nehádalo s tím modem od dalybora. Já mám: přeskinování nákladů, HD textury, světla, benzínky a odstranění žlutých zátaras kolem cest. :) A to ještě uvažuju že ty benzínky odstraním. :)
Já to mám pouze vizuálně odstraněné takže i kdybych tam chtěl jet tak mě to zastaví. Jenom se mi to na té mapé nelíbí když kolem toho jezdím (v některých městech je toho dost) tak si to prostě jenom hlídám abych tam nejel i když mi tak vizuálně cesta dál pokračuje.
Tak už se mě to sem povedlo dostat. Tak jsem začal trochu skinovat zatím jen začátek ještě něco přibude. Náhodou boční záclonky nebo svítící znak do kabiny Vlasto nemáš v plánu??
Myslím si, že Vlasta toho udělal pro virtuální kamionový svět více než dost. A když bude mít chuť a daná věc ho omrzí tak se s ní časem jistě podělí. Má velké srdce.