a to byste brali všici auta? to zní zajímavě možná by stálo zato si udělat volno ale ta sobota mi taky přijde lepší PS taková expedice po Olomouci :FINE:
jel bych rad,ale na sobotu něco mám,auto bych nebral,minulý rok jsem byl na výstavě hraček v brně bylo se na co dívat, jako na ty nakladače,bagry a jinou techniku nemluvě o koukaní na model ponorky v akci a to ještě venku byla letecká a tanková bitva,no už se těším 8o
no a bude tam drifťácký plácek někde? no TTčko je celkem skladné :-p ale myslím že bude dost zajímavých věcí k vidění .... Krnov jede taky sobota v plném nasazení 8)
Jezdit můžeme doma no já ne ale ostatní ano příjde mi zbytečné někam jet takový štrek na výstavu modelů a nakonec jezdit někde za rohem a moc toho nevidět :lol:
Ne drifty tam nikdo nenahlásil a nepočítalo se s nimi, co jsem se bavil s paní pořadatelkou tak tam budou z RC: stavební stroje, letadla a lodě. Ale říkla, že pokud bychom dorazili, mám ji zavolat a nějaké místo na poblbnutí by se našlo. Abych řekjl pravdu tak mi to nic neudělá vzít s sebou drifta mnoc místa nezabera a je fajn někde ukázat, že existujeme ;-) tedy za RC Drift Ostrava :-)
No chlapi, tož přijeďte... :tleskam: Chodím se tam koukat každý rok, ale loni už jsem byl trochu zklamaný. Byla to to taková šou pro děti, nejvíc místa zabírala voliéra pro letadýlka. Kolegové s kamionama to měli pěkné, ale... je to takové, jak bych to řekl, nuda... kamiony jsou nádherné, ale furt stejné, náklaďáky jsou nádherné, ale furt stejné, nakladače a rypadla jsou nádherné, ale furt stejné, oni si pěkně pojezdí, pohrají, po zimním půstu jsou spokojení, ale stát a koukat a nemoci si zajezdit, to mne baví tak půl hodiny. O pořádných offroadech tam není ani zmínka, kdesi za rohem se krčil jeden Ford 350, spíš leštěnka a kolemjdoucí ani nepochopili, že to jezdí. Chtělo by to , asi na příští rok domluvit, aby nám tam někde dali prostor kde by jsme mohli ty naše krasavce předvést v plné síle. Myslím, že auta pěkně v terénu by diváky zaujaly i více než kamiony plazící se po rovině. Ale to by muselo přislíbit účast i vícero z vás, sám bych předváděčku neutáhl. Jo a letos to má být ve více pavilonech, protože "Áčko" je v rekonstrukci.
Není to špatný nápad. Zkusit to naše šílenství víc zpropagovat a zblbnout nějaké ty lidi. No hlavně se vyblbnout sami :-D Kdyby se spojily všecky bandy tu z teho okolí a sešli se na jedné takové akci, to by byl sakra mazec. Já bych do toho šel??? Jinak jedeme v pátek. V sobotu mám závody :OK:
Já bych do toho šel,oni to maji pořád stejne,nás je přece dost byla by na nás pěkná podívaná,a do toho drift,každý si donese svoje stavby,prototypy,přívěsy ,vleky karavany,vysipem vozík hliny nějaký most,mam brouka v hlave,zúčastnil bych se i na tři dny,máme přece tak natuněná auta pro návštěvníky by to bylo určitě zajímavé a hlavně něco nového,doplněné driftem aj přelet vrtulniku by se zařídil,milane já se hlásím,na výstavě hraček v ostravě ten offroad chyběl,a možná by jsme mohly udělat šou v podobě malého trialu,v jednotě je síla