Tak dnes jsem si udělal radost a zprovoznil badgerův světelný modul BCL4A 8o
Štěpán mi naletoval komplet ledky s odpory, osadil rampu a mezi modul a obrysová světla vytvořil něco, čemu jako elektrotechnický analfabet říkám bazmek, který zajistil aby přední obrysovky při přepnutí na dálková světla svítily stále stejnou intenzitou páč jsou s hlavnímy světly na stejném výstupu modulu. Natočil jsem i nějaké to video, ale nevím jestli se mi ho podaří nahrát na youtube. Jestli jo dám později odkaz. Zatím pár fotek. Ještě budu muset připojit jednu ledku pro zadní mlhovku a pár malinkejch potvůrek pro osvětlení značky a interiéru.
Díky moc Štěpáne. Maká to na jedničku s hvězdičkou.
Světla se ovládají
třetím kanálem. Při zapnutí modulu, který si bere šťávu z přijímače jsou v činnosti pouze brzdová světla a couvačka.
Na první stupeň se rozsvítí obrysovky a hlavní světlomety na 50% ;-)

Druhý stupeň rozsvítí hlavní světla na 100% :YOP:

Třetí stupeň přidá ještě mlhovky na nárazníku a rampu :FINE:

Zadní obrysovky jsem instaloval snad hodinu. Příště si nechám víc místa až budu sochat podběhy :-p

Brzdovky makaj perfektně. Při stání svítí trvale a zhasínají až při rozjezdu. Při zpomalení jak dopředu, tak dozadu reagují přesně a mám z nich radost :OK:

A couvačka je tak jedovatá, že až budu někoho za sebou chtít vypálit za sedačky jen mu trošku covnu a nemusím se k němu točit čumákem :-D