Zajímavý téma Swiňáku,
tak já taky s dovolením trochu přispěju ... :wink: Bude to ale asi na trochu delší příspěvek - vypíšu jen moje auta - ne motorky a ne ty, co jsme měli kdy doma co si pamatuju osobně. Osobáky i offy např. - GMC Suburban 6,5 TD, Nissan Patrol GR, Jeep Grand Ch. ZJ 4.0, 2x Suzuki Vitara, Mitsubishi Pajero II 2,8 TD, MB w210 290 TD, BMW e32 - 750i, P309 1,9 D, 2x Š. Favorit - Forman, Š. Felicia atd. ...
Někdo říká, že jsem "toho" měl už mraky, na to, že je mi teprve 24 let. No, nevím ... :P Psát všechny úpravy u aut co jsem měl opravdu nebudu, to bych to psal vážně 14 dní ... Koho by něco zajímalo, není problém popovídat.
Opravdu to ale začalo asi nějak takhle, v mých 15 letech jsem se proháněl na tomhle -
Yamaha Kodiak 400 ...

... následoval ale zásadní problém a to touha po "volantu", takže výlet do SRN pro mýho prvního offa, bylo mi tuším 15 a pár -
"Suzuki SJ413 - "samík" č.1 ...

... samík byl super, ale zatoužil jsem po něčem "silnějším" a tak se jelo pro prvního velkýho offa
"Jeep Cherokee XJ 4.0 litr - renix 127 kW" - to mi bylo 16 ...

... číro se mi tůze zalíbilo a tak jsem si pořídil ještě jedno, civilnější "až si udělám za 2 roky" řidičák -
"Jeep Cherokee 4.0 L H.O. limited 140 kW" ...

... a k autům pro zábavu začly přibejvat i auta na normální ježdění -
"Fiat Punto S55" ...

... punto supr, na dojíždění do školy, ale "nejelo" a tak jsem si splnil první sen a to
BMW e30 325i 6-vál (127 kW - M20B25) ...

... tříca byla pecka, "báwa" sem si zamiloval a tak bylo jasný, že potřebuju další a to třicetšestku -
"BMW e36 325i 6-vál (142 kW - M50B25) ...

... další v pořadí byl další off -
Toyota 4Runner I. gen. - 2,4 EFi ...

... v tu dobu jsem poladil i moje tak trochu ojedinělý fávo tzv. "Černou perlu" -
Škoda Favorit 136L ...

... jako další přišel samurai č.2. -
Suzuki SJ413 "oranžáda" ...

... pak jsem zatoužil po opravdový legendě a tak pořídil prvního Patrola -
Nissan Patrol GR Y60 2,8 TD ...

... na denní ježdění jsem měl, jako kolega nademnou, tříkilovou "čtyřku" -
Mercedes Benz w124 - 300D ...

... na zahradě mi tou dobou stálo nějak vícero aut, přijela další "čtyřka" s najetým milionem km - nezničitelná dročka -
Mercedes Benz w124 - 200D ...

... dál jsem pořídil k patrolu ještě jednoho čistokrevnýho offa na blbnutí - ano, teď ho má odemně kamarád Adam, a to -
ARO 243 3,6 TD ...

... jako veterána po kterým jsem kdy toužil bylo legendární "piáno" a tak jsem si ho pořídil -
Mercedes Benz w123 - 300D z roku 1979 ...

... další v řadě bylo první "lidový vozidlo" -
VW Golf mk.II - 1,6 GTD 59 kw (později 1,9 TD
i 81 kW) ...

... pomalu se dostáváme k nedávný historii, kdy jsem si pořídil opravdovou leštěnku -
Land Rover Discovery II - 300 TDi ...

... abych nekurvil v terénu Diskošku pořídil jsem na kravení dalšího upravenýho patrola -
Nissan Patrol K160 - 3,3 D ...

... no a poslední přírůstek je regulérní veterán, další "lidový vozítko" -
VW Golf mk.I CL 1,6 D z roku 1978 na "V" značkách ...

No a to je asi všechno, co si pamatuju, možná jsem i na něco zapomněl a některý auta nemám vyfocený ... :wink: