Jo,jestli se to nědy uskuteční tak to bude super,jinak já s manželkou vyražíme na výtavu v patek dopoledne,bo sobotu nemožu,no je velká škoda že tam nemáme svoje šou,tak příště,venku se oteplilo a mě už škube rukama
Já su taky pro, příští rok něco předvést.No a Maro, bereš drifta? Že bych se přidal 8)
Ford Bronco 1967 "Dědek" Home made šasi Ford bronco 1973-Špenát EVO III Home made šasi Toyota FJ 40 Home made šasi long zúžené nápravy Axial Mitsubishi Pajero CC-by Mrak v plným tuningu Xray T3 drift Hpi Blitz http://balu67.rajce.idnes.cz/
Drifty bereme, jedme zatím 3 s driftama :-) A k tomu prezentování expedic či trialu. Každý rok se snažím navštívit Modelhobby (loni mi to nějak díky driftům nevyšlo), ale vím jak to tam kluci chystají a je to šichta. Chce to soplehlivou partu nadšenců a nějaký materiál a pak jde všechno :-). Jako "RC Drift Ostrava" se letos již třetím rokem budeme účastnit Wevi a Ostravského veletrhu hraček. Vždy jsme s Erikem chtěli i v rámci těchto výstav, kde prezentujeme drifty, prezentovat i expedice a triál, jen není v našich silách to vše nachystat. Nachstání driftu je proti expedici úplná sranda. Jsem schopen a ochoten zařídit na jedné nebo obou výstavách prezantaci (exhibici) expedic, ale potřebuji zodpovědný tým lidí co by pomohli s výstavbou trati a poté i jejim úklidem;-). Takže pokud by byl zájem pojďme do toho ;-) .
Tak jsem právě hovořil s Jarkem, který už tam dnes je a zvažuji zda má smysl tam vůbec jet :-(. Prý to tam je strašně malé (menší, než jsme my měli na veletrhu hraček) a celkem o ničem, spíše pro vláčkaře. Dnes tam prý nejsou ani ti s těmi bagry jen prázdný kopec hlíny, snad prý budou zítra a jinak nic. Prý samý ťaman s bebechama jak na burze .... :-( Nejsou tam ani žádní RC prodejci jak, bývají na velkých výstavách. Popravdě se mi tam po tom rozhovoru vůbec nechce.
No tak dalo se čekat, že v pátek ráno tam nebudou v plné sestavě .... no hm hm ... takže když vezmeme v potaz, že by zítra ty bagry mohli jezdit ... tak je to vlastně jediné lákadlo co .. no hm hm ... no nevím
My už jsem domluvení a rušit to nebudeme, takže jedeme i tak, třeba to tam autíčky zpestříme nakonec my :-) Vemu asi i Humera jestli se mi vleze do tašky
Tak jsem se byl podivat na té výstavě modelů v olomouci a řeknu vám slabota,malé prostory,více si užijou vlačkaři,těch tam bylo dost,no mi jsme tu prostě chyběli,samé,langoše a parky, měli jsme aspoň výlet,ale příště bych nejel,divat se na spoustu lidi a pár modelů,příště šou DMR nebo rc park jajekland
Tak jsem zvážil situaci a zjistil že je veletrh příští týden v Brně i se skoro hodinovou tankovou bitvou, takže Olomouc vynechám a zajdu v Brně. Řekl bych že to bude stát za to