Mě hlavně zarazilo "!!!!! modely víz foto 2 neopravuji chráním tím vaší peněženku!!!!!" vždyť z toho se daj použít jen matice ze zadních kol :-(
(Mě tyhle inzeráty prostě smrdí , díky jedincům které tu už dobře známe...A to je můj důvod už prvopočátěční nedůvěry,ikdyž to může být kvalitní a poctivý modelář :? )
Naposledy upravil(a) Ruzabmx dne 27.02.2013 12:16, celkem upraveno 2 x.
Nevím proč by se to nemělo zkusit ,na rovinu píše jak na tom je a bez práce dnes může být skutečně každý. Navíc to asi nebude flákač co sedí na pracáku a chce jen dávky. Foto 2 vypadá super ze by lipolka neměla svůj den? :OK: na druhou stranu se tomu člověku nedivím že to tam napsal víte kolik je magorů co někde najdou něco vyhozeného a myslí si že to zprovozní. Tím nemyslím pány Modeláře s velkým M ale super hobbybastlery
Mně především trošku vadí - nebo odrazuje minimum kontaktů .......... Novej servis s placenou (i když nezaplacenou ........... .: nezobrazuje se, čeká na úhradu :. ) inzercí většinou uvede i místo , telefon , jméno ........
Třeba .... otevřeli jsme pro vás nový servis záhradnej tehniky a elektrospotrebníkov ve Zlíně na Luční XXX , telefon . e-mail , Jarda Voháňka ........ urobím Vám všetko - lacno a rýchlo ...
cores píše:rotruck to vystihl naprosto ve všem. Nebude to akce koloráda?
No vono každý oficiální presentování svojí práce za úplatu zavání nutnou spoluprácí s finančákem....tady to vidim asi tak že si třeba šikovnej kluk chce a nebo potřebuje přivydělat ....Přestaňte bejt paranoidní nikdy nevíte čím vším se jednou může člověk živit až nebude mít co do úst..... 8)