O SPZ jsem taky přemýšlel že bych hodil ostravské, ale ještě jsem nad tím neuvažoval jak to udělat, napadlo mě jen hodit to na auto tak aby to zakrylo tu co ti vygeneruje hra, nebo jak to chceš dělat?
Vlasto klíííd. Já přece neříkám, že chci to co máš ty. Jen říkám, že chci větší bočnice. Přesně takové jako na fotce. A ty pruhy o kterých jsem ti včera říkal jsou také tyto. Takových aut je sice hafo, ale mě se to prostě líbí. To přeci nemá s tvým autem nic společného.
Hlavně s mými grafickými schopnostmi a časem to jen tak nebude.
auto už bylo moc přetuněné oproti původnímu plánu clean style....
a podívej se někdy na origo scanii jak to má vzadu..jsou tam zástěrky a potom ještě ta velká... nedávám věci tak jak nejsou ve skutečnosti, všechno má své opodstatnění
Vlasta píše:a podívej se někdy na origo scanii jak to má vzadu..jsou tam zástěrky a potom ještě ta velká... nedávám věci tak jak nejsou ve skutečnosti, všechno má své opodstatnění
To neříkám, ale takhle si mi to více líbí ;-)
Nevím jak dlouho, ale zas tak hrozne to není, asi půl dne :-p
Ale musíte brát v potaz že já jen stahuji věci a přidávám je k autu což až tak těžké není, ale vyrábět vlastní věcí to už je jinačí prácička
Pro dnešek konec :-D Teď už chybí jen NB (ten si budu muset vytáhnout z toho modu protože ho nikde nemůžu najít) pak to všechno udělat ještě jednou aby to bylo i vevnitř a Scanča bude komplet