Tak sme dorazili domov a musím povedať super akcia :tleskam: ;-) decka si to užili aj keď zo mňa sa v polovici expedície stal "NOSIČ"vďaka synovi ktorý si spravil s wranglera ponorku .Žiaľ klub nosičov sa rozrástol o ďalších 2 členov ale s tým sa musí počítať. Chcem poďakovať organizátorom ktorý vybrali super trať kde bolo všetko voda,blato sneh atď a hlavne vyšlo počasie z čoho sme mali asi všetci najväčšie obavy. Pár obrázkov z tejto vydarenej akcie http://banjo111.rajce.idnes.cz/EXPEDICI ... R_9.3.2013 radi prídeme aj nabudúce :BYE:
SCX-10 2.4Ghz CHEROKEE
SCX-10 2.4Ghz HONCHO/JEEP JK
E MAXX brushless turnigy 150A
E MAXX brushless mamba monster
nejeké éra
můžu říct že ten Vsetín zatím nejlepší terén :OK: aspoň pro mě,ty kořeny ta krajinka fakt dobré rád zase dojedu,v noci jsem měl sen že jezdím tatrou ve skleníku Půchov :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
To že v skleníku je to super za každého počasia to už viete ,ale že sa tam podáva teplý čaj alebo káva a že 50m od skleníka je pekáreň s výbornými cesnakovými rožkami a posúchmi to ste nevedeli.:-( :OK:
SCX-10 2.4Ghz CHEROKEE
nejeké éra
Tak to jsme nevěděli,čakám na termin expedicia skleník puchov a okolie,rád si zmapujem všetky lokality,no uvidíme čo bibo vymyslí,jinak manželce se nechtělo v tu sobotu a nakonec byla ráda že vyrazila pry to bylo po našemu fajne,škoda že tatra nemohla jed,máme do puchova dovest barana na oheň :-D nebo bude stačit párkový :-(
No... nie som si istý či BIBOva mama nemá iné plány so skleníkom :-p zvykne tam mať nejakú zeleninu a isto sa už teší ako to tam rozkope a nasadí rajčiny,papriky.Skleník BIBO prevádzkuje v zime kedy je prázdny ale je to jeho skleník tak uvidíme :YOP: V každom prípade by sme na oplátku usporiadali aj my expedíciu u nás. Len treba vybrať vhodný termín. Uvidíme -povedal slepý. :CIAO:
SCX-10 2.4Ghz CHEROKEE
nejeké éra
to budou aspon scale fota jak pohadka o velke repe dame navyjak a kdo vyrve nejvetsi rajce vyhrava mi to mame kousek takze blbe receno dojedeme aj na kafe a poklabosit a o te pekarne vyme kdo myslis ze tam stava s kamionem :tleskam: