Neuspěchej to , zkus si to vypodložit a zkouknout co ti udělá těch 6mm třeba s těmato diskama , jen tak bez ježdění , kam tě pustí závit . Raději pak v klidu počkej na gumy a disky pak doobjednáš.
Takže kola nakonec jsem neobjednal..... :-( Rodiče mi to zakázaly....ale motor Speed 600 Eco už putuje ke mně a doufejme že se z něho nebude čudit jak ze origo.....jsem jel v lese ve sněhu do kopce a najednou z podběhů takovej čoud :-D
Jsem Jirka. 1:10 CC-02 Nissan Patrol GR Y60 Wagon 8) 1:1 Nissan Patrol GR Y60 Shorty Seru na body, jezdím po poli...
Ten motor bude hodně velký plus jednou tomu origo jsem tomu motoru dával zabrat a pak to nechtělo vyjet ani 30cm vysokej pozvolna stoupající kopec pak jsem to nechal 10-15min vychladnout a pak to vyjelo na pohodu
Proklepl sis ty gumy důkladně ?? Většina truggy jezdí na nesouměrnejch discích nevím jak tahle dvanáctina , ale aby se ti nestalo , že ti přijdou gumy s jednou stranou třeba 1,9 a druhou 2,2 .........
EDIT: Tak , tak ....... myslím to co ti nafotil Vendis , neuvědomuju si jak jsou na tom zrovna Yokohamy , ale na fotky moc nedej, mají to většinou fikaně nafocený . Chtělo by to najít foto origo disků k těmhle gumám a mrknout na ně ...... :OHNO:
Naposledy upravil(a) rotruck dne 17.03.2013 22:46, celkem upraveno 1 x.
Myslíte si, že kdybych ti disky stříkl bílou že by to vypadalo líp....???? mě se to s těma černejma moc nelíbí.... a nebo ještě šedou....Jde o to že si to nějak neumím představit, jestli by to bylo pěkný....alespoň do tý doby, než tyhle kola odrovnám.....
Jsem Jirka. 1:10 CC-02 Nissan Patrol GR Y60 Wagon 8) 1:1 Nissan Patrol GR Y60 Shorty Seru na body, jezdím po poli...
Takže zejtra koupím bílej lak...mě se to taky zdálo že to bude pěkný, ale táta furt né, že mám modrou kastli, a stříbrný samolepky, takže to nemám plácat dohromady, ale na těch černejch discích se mi to nelííbíí