Takže po dvou letech se ozvalo stáří a musel sem přistoupit k jarnímu servisu :-)
takže jako první přišly nové ložiska s prachovkama ke kamenům, protože už áčka byly fakt moc mohutný...
dále jsem zjistil, že mám tak vožvejkanej dogbone, že kola měla vůli oproti sobě jak prase...

takže nový poloosy... no a aby vůle v předních kolech úplně vymizely... dostal mazlík nový kardany... 2x traxxas long HD a musím říct, že vypadaj opravdu mužně :-D chtěly trochu doupravit, trocha broušení atd... ale sedí si tam krásně a konečně je vůle v kolech minimální :-) takže snad už nebudu tak poskakovat...

srovnání s himotama co jsem vozil, 17cm délka a to jsou asi centák až dva zasunutý... himota sloužily rok výborně, ale holt starý kříže od axialu a ne uplně ideální plast na straně himota, kterej se vyžvejkal udělaly svoje a byl tam taky vakl jak sfina... každopádně kazdany byly výborněj kup, za tu cenu jsem fakt spokojenej... dva kardany za pětikilčo se myslím dá a hlavně konečně nějaký v dostatečné délce :-D takže jsem připravený na ještěd atd
Axial SCX10 Jeep JK (Speed Eco 600;4-link;HK GT3B 2,4 GHz;RC4WD Gladiator 1.9, Dick Cepek Torque 1.9)
Jeep J5C, Losi Micro Rock Crawler
Tatra 162 Dakar prototyp-Reely monster truck extreme,Work In Progress
Yokomo Type C DP+; 1986 Toyota AE86 Trueno GT