Tak v tom případě bych to už nechal na tu sobotu :-( si nevybereš, raz može tan a nemože ten a ynak zasek opačně. Zrobime z teho rokovaňa jakysy libezbryf ať to vjedzu aji ty co ta nebyli co zme se domluvili :-)
Mám pocit, že Jarek byl na schůzce jen tělem, duchem byl už v garáži a svařoval :-D Dohodli jsme se: * Je potřeba projednat se správou areálu možnost trvalého umístění svařovaného přístřešku, neschválí-li budeme řešit zase nějaký stan (info bude 1týden v dubnu) * Dohodli jsem se na místě kde bude přístřešek, eventuálně stan postaven * Můžeme dále pracovat na rozvoji parku, NESMÍME SE DÁLE ROZŠIŘOVAT NA LOUKU, můžeme jít nahoru do kopce. * Máme povoleno navážet přírodní materiály (hlína, písek, štěrk, mulčovačka) * Předběžně jsme se dohodli, že budeme vybírat měsičně členský poplatek 100 kč, kdo příjde jezdit a neplatí poplatek, nechodí na brigády, bude platit nějakou částku za vstup na dráhu. * Na louku nesmíme jezdit auty !!! AUTA ZŮSTÁVAJÍ NA ODSTAVNÉM PARKOVIŠTI !!! * Předběžně jsme se domluvili, že letos uspořádáme 2-3 závody s tím, že jeden by byl celo víkendový s možností přespání na louce pod stanem ;-) * Byli jsem požádání pokud budou nějaké akce pořádat oni, zda bychom nedorazili je pro diváky oživit (pokud se nám to nebude krýt s nějakým jiným termínem závodu a pod. tak jsem řekli ANO) * VSTUP bude jako loni: Kdo chodí na brigády a platí příspěvky má (bude mít) kartičku. Ostatní mohou do areálu je v doprovodu někoho s kartičkou.