V porovnání s normálníma lidma jsme všichni tak trochu jiní :wink:
Foto technologie? Nejlíp to vystihne asi foto používaných nástrojů. Technologii jako takovou vyfotit nedokážu, protože u šmirglování, řezání, broušení, lámání apod. nemám volnou ruku na foťák :|
Takže nástroje:

Můj typický pracovní stůl. Přidal jsem i nástroje, které jsem dnes nepoužil, ale obecně je používám. Drobný výčet včetně materiálu:
- krájecí deska, šuplera, kovové pravítko, úhloměr, svorky, pilníky, tužka, fixa, pinzeta, svorky, nůžky, lámací nože, vteřinové lepidlo, lepidlo bondene, kombinačky, krabička s bižuterií a šroubky, krabice na odpad z psh, hoblík (velký pomocník), vrtáčky 0,1mm až 1,5mm, šmirgl, podklady, desky PSH (0,5mm, 1mm a 2mm), PSH profily různých tvarů a průměrů (trojúhelníky, tyče, trubky, hranoly), stolní lampička (mimo záběr), konferenční stolek a při nachlazení i kapesníky :lol:

Jelikož jsem v paneláku, tak všechno skladuji v této krabici společně se spoustou dalších potřeb, které přijdou na řadu až později. Například plnič, wash, spousta doplňků a elektroniky, celtovina (tričko) :wink:

No a výsledek mého dnešního večerního snažení při používání zmíněných nástrojů a materiálu.