Prosím Vás, jaký skalpel by jste mi doporučili na PSH plast ...? Díky npppp
Pavel Suchomel Buggy Bullet V3 - momentálně probíhá GO Nissan 350Z - od roku 2012 probíhá GO SCX-10 - HPI Bronco - momentálně probíhá GO mé rajče 4 Válce stačí, když turbo tlačí ... ...jo a nejlepčí kanál na TyTrubce najdeš zde...
npppp píše:Prosím Vás, jaký skalpel by jste mi doporučili na PSH plast ...? Díky npppp
jakejkoliv kde se daj měnit čepelky,třeba na tamijíckej jsou drahý ale excel docela jde ale musí se s tim opatrně,páč když to budeš utahovat při výměně na krev tak na něm strhneš závit :-) A musí ti padnout do ruky :-) sice je tu vyprodáno ale něco takovýho úplně stačí :-)
Pavel Suchomel Buggy Bullet V3 - momentálně probíhá GO Nissan 350Z - od roku 2012 probíhá GO SCX-10 - HPI Bronco - momentálně probíhá GO mé rajče 4 Válce stačí, když turbo tlačí ... ...jo a nejlepčí kanál na TyTrubce najdeš zde...
Jedna rada do života. Noste brejle, když děláte cokoli v dílně :D Minutu předtím, než mi prdnul kotouč v brusce jsem si vzal brejle. Kdybych je neměl, tak jsem bez oka :D Je to hovadina, ale vem te si z toho příklad. Náhoda je blbec :D
Ty vole tak z toho jde hrůza. To by byl přímý zásah. No máš recht ale to je vždycky takový ... tady jenom něco říznu, tady jenom trošku zbrousím, to se mi nic nemůže stát ... a šup. Máš zprdelekliku
Jojo..táta mě jednou seřval když jsem brousil a neměl jsem štít.....myslel jsem že je to zbytečný....jednou táta dělal na hoblovce a vyletěl suk z prkna a kdyby neměl štít tak má po oku....ten štít, byť se roztříštil, tak ochránil.....teď i když brousím jen chvilku tak si ten štít beru...nebo aspoň brejle
Jsem Jirka. 1:10 CC-02 Nissan Patrol GR Y60 Wagon 8) 1:1 Nissan Patrol GR Y60 Shorty Seru na body, jezdím po poli...