:-) Abych se k tomu milionáři trochu přiblížil, tak jsem musel opět pokračovat na svém návěsu. A jelikož zatím ten milionář nejsem, tak jsem nakupoval všechno co nejlevněji. :-I Například axiální ložisko 51100 jsem sehnal za 8,08 Kč, 8o ale matku KM0 jsem za cenu kolem 70 Kč 8o odmítnul koupit, protože to je nehoráznost. A vzhledem k tomu, že nemám závitové očko M10x0,75, jsem se rozhodl udělat si matky sám se závitem M10x1, který mám, a ušetřím za matky a očko cca talíř. :YOP:

Pak jsem potřeboval udělat držák na brzdový válec a maketu samotného válce. Držák je z plechu tl. 1 mm, a je to vyřezáno na pásové pile, protože pálit, jako mnozí jiní, nemám možnost. :NO:

A samozřejmě, aby to pořádně drželo, jsem to musel zaletovat!

Brzdové válce jsem začal dělat vždy po páru, abych to měl za co upnout do svěráku, a potom jsem je rozříznul, abych dodělal druhý konec válce tvarovou kudlou, aby byly všechny válce stejné!

Tady je můj nový rotační rádiusový nůž! :-D

A tady je další dílčí výsledek mého snažení o ten milión. :-D :-D :-D Ten válec má mít místo drážek obruče, ale to se mi nechtělo dělat, kvůli složitosti obrábění. Teď jenom koupím O-kroužky, které tam navléknu, a bude to vypadat lépe, než kdybych tam pracně vyráběl ty obruče! :YOP:

:-I Teď už asi uznáš Jaromíre, že to do vitrínky už není vhodné, a rodinu trhat nebudu! :NO: