Helou pánové. Po fiasku s Jeepem kterého jsem řezal, řezal až mi z něj nic nezbylo jsem začal s novým, mnohem decentnějším projektem, abych si už konečně taky jednou zajezdil s tím, že ho budu prezentovat až ho poprvé rozjedu, to se povadlo tak je to tady. Pěkně provedenou hračku jsem koupil před vánoci v Tescu. Ale se samotnou stavbou jsem začal teprve před pár dny. Rozhodl jsem se, že auto bude decentní - přece jenom X6 není žádný off-road. Podvozek jsem chtěl nechat originální a implantovat do něj diferenciály a nápravy z Himota, které jsem měl doma. V místě přední nápravy byla spousta výstupků a nerovností a vzadu byla podlaha snížená jak to u hraček bývá - obojí jsem tedy vyřezal a nahradil 2mm PSH, které jsem zajistil ještě 1mm shora a zespoda. Pak jsem začal usazovat nápravy - přední byla bez problémů. U zadní se mi podařil pořádný fail - fotek níže je patrné že držáky ramen jsou umístěné vzhůru nohama zespodu podvozku. Otočil jsem i ramena, ale blbec jsem neprohodil kameny, a jelikož je na nich sbíhavost, tak jsem tak vytvořil rozbíhavost. Když jsem je pak prohodil tak jsem tam měl sice správně sbíhavost,ale kola se tak posunula dopředu, takže nebyly zdaleka uprostřed blatníků. Naštěstí to vyřešilo otočení ramen. Takže to mám celý přeházený, že už nevím jak to bylo na začátku. Ale naštěstí to nějakým záhadným způsobem sedí, takže dobrý. Ale dost bylo keců a tady jsou nějaké fotky - více jich je na rajčeti
http://nikyboom.rajce.idnes.cz/BMW_X6/

Křížení není nic extra, ale snad bude stačit. Na kola nekoukejte, mám už od Žíly objednané jiné.

Dlouho jsem přemýšlel jakou barvu protože ta červená je fakt hodně nudná. Napadla mě moje oblíbená kombinace - žlutá s černýma kolama a doplňkama. Pak jsem našel jednu fotku na googlu, sice v matné, ale ta rozhodla. Bude žlutá - i s proužkama :FINE: