Přátelé, modeláři a kamarádi, zvu Vás na 1. trialové závody ve Vimperku na naší dráze. 2.května mám narozeniny a jelikož to už moc neslavím po hospodách :lol: rozhodl jsem se to oslavit prvním trialovým závodem. Moc bych si přál, aby byla hojná účast a proto můžeme jednat o termínu a to buď víkend 4,5.5 nebo víkend 11,12.5. Dnes jsem domluvil náklaďák hlíny, tak přibude ještě pár překážek a já se budu od zítřka ještě hodně činit, aby překážky stály za to.
Lokalita :http://www.mapy.cz/#t=r&x=13.786873&y=49.059780&z=14&umc=9fKaAxTE0v¨=49%C2%B03'34.155%22N%2C%2013%C2%B047'6.658%22E&u=u
Čas zahájení bude v 10:30 a datum se tedy ještě upřesní.
Zajistím gril, naložím nějaké kilka vepřových kotlet a nakoupím nějaké pivka a birely, aby jsme se měli přes den dobře a hezky se nám jezdilo :lol: Neberte to jako nějakou oslavu, takže nevozit žádné dárky atd. Já jen díky narozeninám a lepší atmosféře hodím něco do placu a pěkně si to užijem, toť vše :wink:
Kdo by měl zájem mě pomoct ještě ze stavěním a přípravami, budu jedině rád, protože bude ještě hodně náročné to dát do kupy a já si fakt hodně máknu a každá ruka k dílu je znát.
:!: Teď už záleží na všech co by se chtěli zúčastnit, aby jste se vyjádřili k termínu,kdy by se to komu víc hodilo, aby byla co největší účast :!: