Wolffe ty mslíš ty bábovky tam,co?! :-D Mě se moooc líbí ten vysoce funkční podvozek,masakr!Nádhernej short course truck! btw-já se dnes pustil do přední nápravy,a nutno říct,že topení,bahnění,mytí,voda,píseček,atd páchají na autě své...Vnitřek diferáků je v pohodě,jen pá kapiček vlhka,jinak natlačená vazelína,ale vnější ložiska byly špatný 3 ze 4! No stály 30Kč/ks,tak to bude snad chvíli sloužit.
Teď mi to došlo... ty to chceš jen na levé dveře :?: ještě že mě máš :!: vždy modrým klínem dopředu ve směru jízdy!!!! :-I
EDIT: dopadlo to tragicky, na bílý vinyl to nechytlo a je to rozmazany :-( je mi jasný, že to chceš teď na ježdění... udělám ti to na klasickou papírovou a přetáhnu čirou... chvilku to vydří, budeš si je holt muset občas vyměnit. Budeš je mít do zásoby, neboj :-D
Ahoj všichni,tady po Fandovi ani pes neštěkne :-D .Jak tu nediskutuju,tak je mrtvo.Byl jsem pryč,čekal jsem tuny nových stran a témat a skoro nic.Jezdil bych až bych brečel...
Pro ty z vás, kdo mi fandí, započal jsem se stavbou interiéru do mého mazlíka. Specielně pro Stepixe :tleskam: potřeboval bych vytisknout intoš http://www.eduard.com/store/out/pictures/z1/36213_1.gif a prosimtě když poskládáš 1 9 10 a 11 vedle sebe tak bych potřeboval aby to mělo max 15,5cm Jinak díky za samolepku Oshkosh pozvedla mi celej vzhled káry :hura:
tady se se mnou fakt nikdo nebaví :-( A vhledem k tomu,jak jsem kvůli nepřítomnosti ve skluzu se stavbou,tak se asi nikdo bavit nebude.Páč než to dodělám,tak nejbližší ježdění s váma bude podzim/2015. Jestli půjdete o víkendu jezdit,šel bych se aspon podívat jako divák-fotograf.Už mám hroznej absták.
cau fando tak konecne jsi se vratil z toho thaiska :-D :-D to jsme radi uz tady bylo fakt mrtvo rubikon uz vrazdi a rozrezava nevine figurky pak je v novinach jako hvezda mobilsalonu :-D a nikdo se mnou nechce jezdit :nuda: tak to muzem zase vyrazit v nedeli na vylet :tleskam: takze poradnej fotak a jedem akorat nevim jestli to ted vsechny neprestalo bavit po tom vykendovym maratonu :-D :CIAO:
kdyby Thajsko Wolffe,stará dobrá Anglie,za rodinou jako vždy.vrátil jsem o víkendu,ale neměl jsem ani morál na Mobil salon vyrazit.Než jsem odjížděl tak jsme měli smutnou událost v rodině,k tomu mi zakukal Ford,RCčko ve výstavbě-takže není čím jezdit.Vše je zkrátka nějak na .... No zítra jedu ještě na letiště pro věci a pro segru,která se dopraví zítra a snad se vše vrátí do starých kolejí!!
Ale abych potlačil abstinenci koupil jsem si do Monstera motor-Thunder Tiger,poupravil držák,dal do toho lipolku-a trhá to asfalt! Jinak Jurda je trochu ve skluzu(hraje si s tím)ale už to bude co nevidět.Já mám hotovej podvozek,jen dát(a dodělat)kardany a dát elektroniku. Tak už to snad půjde,práce bude odsýpat a brzy vyrazím,jen pro ochutnání-rozvor 43cm,a celková délka 67cm... Až bude čas,tak aktualizuju rajce a dám tam nějakou fotku.