Tak letošní sezóna skončila. Sice 8 místo na Moravě nic moc (ambice byly vyšší, ale moje ruce a poloosy byly proti), ale i tak to není nejhorší. Kromě předchozích jmenovaných věcí auto fungovalo. Co se mi nelíbilo, bylo hrnutí přední nápravy a regulátor. Ten požívám Crawler King, ale od začátku s ním mám problémy. V zimě se mu nechce vůbec a jinak je problém jet s ním pomalu a plynule. Motor mám 55z. Budu to muset pořešit.
Přední nápravu jsem už překopal. Vytáhnul jsem vrchní uchycení céček a nahradil je dvěma sešroubovanými kloubky, které jsem zkrátil na požadovanou délku. Tím mi vznikly negativní odklony (tzv. kola do A). První testovací dojmy jsou dobré, náprava se přestala tak hrnout a tím se zlepšil poloměr zatáčení. Ale díky této úpravě jsem musel přesunout tlumiče zpoza nápravy nahoru, na to horní uchycení céčka, aby mi pneu nechytaly o pružiny. Na tlumičích jsem vyměnil spodní oko. Z originálu za delší a vyrobil horní uchycení z hliníku.
Tím proběhla první část přípravy na další sezónu, kterou asi opět pojedu, nebo aspoň začnu, s CCčkem. Dál bude následovat, již zmíněný regulátor, potom MOŽNÁ zadní náprava (tam jen takové malé vylepšení), no a nakonec shánění lepších rukou :-) .
Vyměněný horní úchyt céčka

Negativní odklon

Další foto na rajském.