Ford Bronco 1967 "Dědek" Home made šasi Ford bronco 1973-Špenát EVO III Home made šasi Toyota FJ 40 Home made šasi long zúžené nápravy Axial Mitsubishi Pajero CC-by Mrak v plným tuningu Xray T3 drift Hpi Blitz http://balu67.rajce.idnes.cz/
No tak asi v té Pláni 30.6, hlasování dopadlo nejlépe pro tento termín ... ale říkal jsem si, že definitivně to odsouhlasíme v Rožnově. Nad červencem zatím visí otazník ... v srpnu zřejmě Zábřeh 18.8 myslím ...
Volal mi Honza, že má hotové diplomy a samolepky, jen bohužel nedorazí na závody tak to odpoledne jedu vyzvednout ;-). Už se těším na sobotu v DMR jsem ještě neměl tu čest, doufám, že Dejv objednal i supr počasí :BYE:
A kdo nám bude točit videjko,když Worm nebude? 8o Jinak na sobotu hlásí jen 12 stupňů.Ve vzduchu,né ve flašce!!!!!!Ale tamní kluci budou mít určitě místní fridex léčivý. ;-)
Video může točit kdokoliv, jen je pak potřeba dat Honzovi materiál jako podklad a on z toho pak určitě zase udělá supra reportaz. Vzhledem k tomu, že nemám žádné pořadatelské starosti tak už jsem zvažoval Že bych zkusil něco natočit.
Teď nevím, dohodnul se už termín toho dalšího závodu? Abych stihl zavčas bloknout termín, ani nevím proč jsem počítal že je to ten poslední víkend v červnu, když vlastně ofic. ještě nic není, nebo jsem jen slepej?