U mě to bylo trochu složitější,jelikož jedinej prodejce kterej ho měl skladem nezasílal mimo usa,tak jsem to kupoval přes zprostředkovatele v US,samozřejmě s jeho provizí. Přesně už ti neřeknu rozepsané částky,ale dohromady to vyšlo i s dopravou a dph při dodání DHL na 10500,-. Pro mě bylo důležitý,že se to stihlo do vánoc,jinak bych asi počkal až bude v čechách.......ůspora žádná. :-(
Tak nakonec cekam jeste alternativne na potvrzeni objednavky kitu z rpphobby, protoze ani soudruzi v usa to asi nemaji se zasobami nijak slavne. Proste cekam, kdo mne prvni napise, ze to ma - to ze je napsano on stock jak vidno porad nic neznamena :-(
Držím palce, ať je to vše brzy doma! Bohužel mám zkušenost, že co dopočítávají i malé zásilky, stojí celá služba za ani nebudu psát co :evil: a podle mě úplně zbytečně...
stavím Defender D90 pickup Jeep JK GCM Skeleton Axial Wraith Castle Mamba Max Pro, Tekin ROC412, 3S Tamiya Ford F-350 High-Lift Novak GoaT combo
Uvidíme, vyžádali si podklady, tak snad to během týdne proleze skrz :-) Ještě jedna zkušenost - v RPP se sekli s cenou dopravy, byla o 15 USD levnější, tak mně poslali automaticky refund, což mně těší...
Tak první úspěch - zásilka celně odbavena, propuštěna do další přepravy :-) takže elektronika je na cestě k domovu. No a kit - hurá hurá - už taky dorazil na celnici, tak by to snad do víkendu mohlo být opravdu doma :tleskam: Snad se neraduju předčasně
Tak pro další, co se pustí do stavby kitu. Možná to tu někde je, ale nenarazil jsem na to. Ale kdyby náhodou. Pokud plánujete použití motoru jiného, než s výměnnýma uhlíkama(je kratší), tak ten šrub m3, co drží horní link a držík bočního nášlapu pod motorem, dejte naopak - tj matkou ven - jinak se vám motor u tuto matku opře a neyslím, že by to bylo dobře. Nebo jsem při montáži něco popletl? seděl mi tam ten motor tak 2mm.
Už nějakou chvíli jezdím, a zatím jsem přímo neskutečně spokojený s volbou ESC a motoru - je to vážně hrozně příjemné řízení, baví mně, že se auto rozjíždí naprosto plynule, a to i ve výjezdech, žádné skoky a záškuby, prostě nádhera.
Mám ovšem pár technických trablů - první věc, co mně štve, je řešení závěsu přední nápravy. Přední kardan totiž není tak úplně "kompatibilní" s horním tri-linkem (trojité horní rameno). Totiž, protože trojůhelník ramene se zužuje dopředu víc, než když tam jsou klasická ramena, dochází k tomu, že kardan zhusta dře o rameno, a to téměř ve standardních situacích, žádné křížení na maximum :-(. Docela uvažuju, že ten trilink vykopnu a dám tam klasické ramena (ještěže v kitu jsou i ty).
Pak jsem udělal bohužel já jeden kopanec - ESC jsem přilepil moc nízko, a kardan při vykřížení předku "škrtá" o chladič ESC. Takže je už na něm vykroužená pěkná drážka :-(.
Ale jinak je autíčko na výbornou. Momentálně se těším, jak to bude jezdit, až se zatíží kola - s lehkým předkem jsou výjezdy velká loterie, obvykle se předek odlepí, ztratí trakci a jsem v háji :-)
Dívám se na manual k SCX10 a je tam krásná tabulka s 10 hlavními ozubenými koly a s cca 25 pastorky - takže převodové poměry jsou teoreticky ve velkém rozsahu, ale pokud se někde snažím objevit ty pastorky a ozubená kola coby skutečné výrobky, tak je bohužel nikde nemohu najít. Jak je to tedy s těmi převody ? Dají se u nás koupit aspoň v nějakém základním rozptylu ? Jednak coby náhradní kusy a hlavně k přizpůsobení k různým motorům ? Díky za info.
Co se týče spuru, tak série je 87 a ještě se dá tady určitě 80 z Wrajta, mám ji. Ostatní v ČR asi ne ale ve světě výběr bude určitě větší ... ale možná s jiným modulem. Dvoukvaltová je např. s modulem 32dp
Díky, hledal jsem spíš mezi oficiálními pastorky axial a nenašel. Tady je výběr víc než bohatý.Chtělo by to možná aspoň 3 typy spuru, ale díky těm pastorkům to bude stačit. Chtělo by to co nejpomalejší převod, aby se dal použít rychlý motor.