Tak je po závodech :? Z těch všech příprav už zbývá poslední věc a to je závěrečné shrnutí celé akce :lol:
Kdo tam byl, tak ví. Mě osobně, snad mohu mluvit za všechny, se akce moc líbila :OK: Jsem strašně rád, že se vydařilo počasí a pár chvil jsme chodili i v tričku.Ani jsem nestihl shlédnout, při závodech všechny auta, tak nevím, jak kdo zvládal terén v některých úsecích. Těší mě účast přihlášených, úctihodných 16 vozidel. Teď mě napadlo, napište mi někdo počet aut, které nejeli závod.To kvůli statistice, kolik se na dráze sešlo nejvíc aut. Do kroniky :lol:
Jediné co bych opravdu vytknul, je neohleduplnost některých jezdců, jmenovat nebudu :-p , že v průběhu závodu vstupovali přímo do tratě a tím způsobovaly úplně jiný podmínky jezdců za nimi :-I 5cm hluboká šlápota v prudkém kopci na 4 sekci není zrovna příjemná.Ale to nebylo jen tam.Příště se polepšit. :oops:
Ale doufám, že akci zas někdy zopáknem. Teď jsem se taky přiučil, co a jak a na příště připravím, další terén :FINE: Jinak opravdu děkuju za dárky.Moc mě to potěšilo a dle mě a mladé jsou nejroztomilejší scale vonící stromečky.Mám z celého dne radost.
:!: Vyhodnocení: :!: Peetrr - ty jsi odjel před vyhlášením, tak ti kluci předaj diplom :tleskam:
1-Romča2 78b
2- Peetrr 86b
3- Sistri 93
4-Áda, 5-Matyáš,6 Štefi, 7-Píta, 8-Bohdan, 9-Bóďa, 10-Piškot, 11-Wolff,12-Fanda, 13-Hepe, 14-Housenka, 15-Matěj, 16-Jarda
Nějaké fotky.Já jich fakt moc nemám :-( Tak kdo má, tak sdílejte. Já nějaké chci.Pak budu mít od toho kámoše, co nás fotil hromadně.
:!: Moje jsou na
http://pitaw.rajce.idnes.cz/1._Zavod_RC_Off_Road_Trial_ve_Vimperku/ :!:

Wolffe mě se líbí tvoje kára, tak sem dám pěknou fotečku ;-)