Teď jsem ho na trialek vyndal na 2.sekci poprvé. Nemohu ti říct ani, zda je to změna, ale dle fyzikálních zákonů, by měla být určitě. Přeci jenom interiér má 460g. Sice nejtěžší části jsou na podlaze, ale i tak. Poznal bych to na najetém místě, ale to na závodech nebylo, páč jsme píchali branky, až v den závodu, takže byl vyndaný jen 3 sekce.
PŘEZUTÍJinak jsem to včera konečně nazul, tak jsem zvědavý jak zhodnotíte výsledek :roll: . Bylo to docela trápení a ještě nastali komplikace s náboji kol Gmade. Ony se dotahují 5kou imbusem, jenže poloosy vylezají ven, takže to vytlačilo u konce imbus a nešlo to dotáhnout. Tak špekuluji nad rozšiřovacími hexy, jenže ty disky už sami o sobě auto o pár mm rozšířili, z čehož mám radost, ale už víc moc nechci.Jenže aby tam šlo dotáhnout musím sehnat 8mm hexy. Zatím jsem to vyřešil 4mm podložkami. Jednu jsem dal k hexu a dvě pod náboj, takže náboj o 2mm přečnívá zbytečně ven. Pak to bude vypadat ještě líp a hlavně nechci aby se odíral o kameny.
BARVADalší mě potrápila barva :? Po 2 nástřicích jsem se vrátil druhý den z práce a začal porovnávat barvu límců s autem.Koupil jsem totiž nějaký nový odstín červený.Tak jsem to nakonec přestříkal karmínovou, jako byly na černých boggerech. Když jsem zvědavě odloupl samolepku z límce, tak jsem hned řekl, že ty chromové zuby přebarvím.Mladá to taky hned uznala, že to vypadá divně.Tak jsme spolu vymýšleli jakou barvu. Napadlo mě, že když už to je tak, tak bych mohl vyzkoušet třeba jinou barvu. Napadla mě černá a pak přišel nápad vyzkoušet jiný odstín červený, že by to mohlo vypadat zajímavě. Tak jsem začal čistit zbytky lepidla ze samolepky, ořezal z okrajů zateklou barvu a najednou jsem zjišťoval, že to tak zle nevypadá a začíná se mi to líbit.Když jsem pak zkompletoval kola, tak jsem zjistil, že je to přesně jak jsem plánoval a nakonec jsou ty zuby super a opravdu odrážej červenou.V diskách se i při šeru odráží i zadní světla viz video a v místnosti je interiér jak zvukový modul :lol:
http://pitaw.rajce.idnes.cz/Topcad_1,9_prezuti_Iroku#VIDEO0260.jpgTuning jak sviň :-D

TĚŽIŠTĚ A VÝSLEDEKAuto na váze opět přibralo a jsem zvědavý na chování v terénu. Přední kola dostali váhu L425g P440g (boggery 385g) z důvodu kroucení kastle na levou stranu při akceleraci. Zadní 340g (325g). Rozdíl náprav vyšel na 260g (120g), což si myslím, že by mohlo být v terénu dobré. Celkově jak jsou popuštěné tlumiče, širší gumy a víc vytažené disky, tak je to teď taková roztažená placka a mě se to líbí. :hura:
PLACKA :-D

Zkoušel jsem křížit na kočičím pelechu a řekl bych že náklony budou dobrý.Ta zadní náprava je skoro kolmo :lol:

:!: Všechny fotky na
http://pitaw.rajce.idnes.cz/Topcad_1,9_prezuti_Iroku :!: