My máme manitou MLT 523 turbo....je to takovej prcek, ale na tu naši práci to postačí. taky vám to pípá když to prokříží na max a dosedne to na zadní nápravě na doraz????
Jsem Jirka. 1:10 CC-02 Nissan Patrol GR Y60 Wagon 8) 1:1 Nissan Patrol GR Y60 Shorty Seru na body, jezdím po poli...
vy tam máte tlumiče jo??? přetížení tam taky máme......ale ty hadice a kabely jak tam jsou hovadsky navedený.....strašný....ale my s tím projezdíme víc nafty a projedeme víc motohodin než s traktorem
Jsem Jirka. 1:10 CC-02 Nissan Patrol GR Y60 Wagon 8) 1:1 Nissan Patrol GR Y60 Shorty Seru na body, jezdím po poli...
Jo u jednoho tam jsou, a druhýho ne, ale nevim proč, oba jsou stejný typy. U nás se taky nezastaví, furt jezdí, a docela fungujou, neserou se, což se divim. Ještě to zacházení s tim :D
Opravdu, nádherný fotky, takový jsem dlouho neviděl. Jestli jsem počítal dobře, používal celkem tři Canony EOS - 1D, 1Ds a 5. Aby v tom sajrajtu neprohazoval skla.
Pomalá jazda na tej stoličke stojí za hovno a rychla jazda je super dokým sa z nej nevysypete :-D :-D bacha na to, ja som si tak vyklbil prst a roztrhol galoty :-D
*****NA PREDAJ***** Tamiya XV-01TC PRO - nove, nejazdene *5000kč Tamiya TB-02R BMW X6 *5500kč Yokomo Type C silver carbon - nejazdene, nove *3000kč