Kuba93
Píšu strašně moc!

Re: Rady a porady ohledne Tamiya CC-01

Jesli budes mraku chtit, tak az budu u vas, tak to nafotim.. :-)
RC4x4-Shop(.)CZ
Ford F150 Raptor Custom Project
CC-01 Jeep Wrangler YJ
CC-01 Isuzu Amigo
TA-02 Ford F150 Trophy
TA-01 VW Race Touareg
TL-01 Celica+911GT3+Focus+M3
Fotky a videa - kubamynar.rajce.idnes(.)cz youtube(.)com/user/kubamynar
Petr3
Přispěvatel

Moc vám děkuji , já už bych to okoukal od mraka na hostynu ale bohužel mi do toho něco vlezlo takže, musím podle internetu. Děkuji :FINE:
omel8
Nově příchozí

Dobrý den chtěl bych si pořídit nové pajerko a jsem u expedičních aut naprostý začátečník. :FINE: Tak jsem se chtěl poradit co bych měl jako první na něm udělat za úpravy :-) . Děkuji za odpovědi :-)
Jeep Wrangler CC-01
Patt
Píšu hodně
Kontaktovat uživatele: WWW

omel8 píše:Dobrý den chtěl bych si pořídit nové pajerko a jsem u expedičních aut naprostý začátečník. :FINE: Tak jsem se chtěl poradit co bych měl jako první na něm udělat za úpravy :-) . Děkuji za odpovědi :-)

Ahoj. Vítám Tě do klubu nadšenců a doufám, že Ti nadšení vydrží. Nejdřív si pročti tohle vlákno. Je tu toho dost co Ti napoví co a jak s CCčkem ;-)
minotaur
Veterán fóra

omel8 píše:...Tak jsem se chtěl poradit co bych měl jako první na něm udělat za úpravy :-) . Děkuji za odpovědi :-)

Nejdřív přečti tohle vlákno a pak se podívej, jak to dělají různí lidé http://www.rc4x4.cz/tamiya-cc-01-f3/prehled-pojizdnych-cc-01-a-jejich-konstrukcnich-reseni-t8908.html a další. Pak zjistíš, že už se nemusíš ptát... 8)
Michal Nováček - RC.305 - http://rc.305.cz
sMERIn
Přispěvatel

Zdar a sílu!
Nemáte zkušenost s Losinama rock crow (1.9)? Vím, že si Kuba nemůže vynachválit Bashery, ale můzu se k nim na origo bedlockách dostat rychle a za přijatelnej peníz, což se mi u Basherů nedaří... Jo a jak je to s tím, že je třeba je obout jen na losi disky? Díky
SCX10 Honcho - - - SCX10 D90 (synka) - - - MEX Wrangler YJ

rajče
milan008
Veterán fóra

Bacha ale, ty origo nejsou beadlocky, je to jen imitace okrasného kroužku, gumy jsou lepené a velmi špatně se sundávají, lepší je koupit samostatné gumy a jdou na jakýkoli disk 1,9.
bflmpsvz
sMERIn
Přispěvatel

milan008 píše:Bacha ale, ty origo nejsou beadlocky...

Díky... Kamoš to totiž dává z novýho rtr mini-rock crowleru... Četl jsem si o tom na losi.com, ale tohle jsem přehlídl... A jinak jsou ty gumy i s diskama dobrý, byť to nejsou B-L...?
Díky

rajče
Leprasol
RC Bůh

moje paní jezdí origo pneu z RTR mini Losiny na broukovi a je spokojená...brouk se vyškrábe takřka všude, takže myslim, že s nima neprohloupíš...jediný, co mi vadí, je vzhled...nejsou to prostě scale gumy...ale to nejsou ani bashery
co se origo disků týče, daj se použít i jako beadlocky, když k nim přidáš kroužky, který se navlíknou přes disk...někde sem to tu už tušim psal...kdyžtak bych pohledal víc info...
**Honza**
**Original since 1981**
**#RTRCZ team driver**
mesany
Častý přispěvatel

Já mám taky ty originál beadlocky. Uřízl jsem dovnitř trubku, tak jak psal Leprasol. Akorát se mi šroubky přidržující kroužek vytrhaly ze závitů, tak jsem disky provrtal durch, nadělal štefty a celý sešrouboval. Drží gumu úplně super.
LR Defender 110 USW - CC01
LR Defender 110 HCPU - CC01
LR Defender 90 pick-up - CC01- ten je dcery
Wrangfender na Axialu- ten je syna
užofka Samurai made by Balů - JAPANES RUM trial tým
v sezóně 2016 celkové 3. místo!!!
sMERIn
Přispěvatel

mesany píše:Já mám taky ty originál beadlocky. Uřízl jsem dovnitř trubku, tak jak psal Leprasol. Akorát se mi šroubky přidržující kroužek vytrhaly ze závitů, tak jsem disky provrtal durch, nadělal štefty a celý sešrouboval. Drží gumu úplně super.

Díky... Můžu poprosit o nějaký fotky... Asi si to úplně přesně neumím představit...

rajče
Číža
Častý přispěvatel

Zdravim kolegove mam dotaz ohledne origo tlumicu..tlumice jsou cca 10 let stary a nikdy se do nich nic nedoplnovalo a nijak neudrzovali....auto jsem cca po 4 letech vytahl a pokud prudce zatocim na betonu kola drhnou pokud jedu po trave rovne a tlumice peruji drhnou o podbehy..auto ej 100% v originalu vc pneu a disku...chci se tedy prosim zeptat jestli jsou opravdu AZ tak spatny nebo jestli je treba do nich doplnit olej ( jestli se vubec doplnuje) nebo jsou proste v coudu :-p
https://www.facebook.com/RCAdventureScaleTrophy/?fref=ts
#RTRCZ
C3 JEEP J7
Axial SCX10- II JEEP
MST T-REX JEEP
CC-01 Mitsubishi Pajero
https://www.flickr.com/photos/137013544@N06/
cendab
Píšu strašně moc!

Rozeber je ....vyčisti a pak do nich nakapej trošku oleje,,,potom budou bez problémů fungovat...Mrkni jestli to drhnutí kol nezpůsobujou třeba kluzný ložiska...Stejně jestli je to originál a 4 roky to stálo měl bys celí auto rozebrat ,vyčistit a promazat....a samozřejmě osadit kuličkovejma ložiskama...No a potom teprv ladit.... 8)
AxSCX-REX60......scale LC HJ47
WraitChéro..........special trial
TwinHammers......TůKladífka
CCčkObyCENDA....PajeroPickupTrial PPT
HolídaJbyCENDA....HolídajCup

HAJZLTEAM.COM
Číža
Častý přispěvatel

OK diky za rady tlumic rozeberu a po patecnim vyletu rozeberu i zbytek a promazu jak pises takze dikes
#RTRCZ
C3 JEEP J7
Axial SCX10- II JEEP
MST T-REX JEEP
CC-01 Mitsubishi Pajero
Číža
Častý přispěvatel

cendab píše:Rozeber je ....vyčisti a pak do nich nakapej trošku oleje,,,potom budou bez problémů fungovat...Mrkni jestli to drhnutí kol nezpůsobujou třeba kluzný ložiska...Stejně jestli je to originál a 4 roky to stálo měl bys celí auto rozebrat ,vyčistit a promazat....a samozřejmě osadit kuličkovejma ložiskama...No a potom teprv ladit.... 8)

jeste dotazek prosim...dostal jsem se do tlumicu a chci se zeptat zda je mozne nahradit olej do tlumicu ktery se prodava za 150 kc necim stejne funkcnim za normalni cenu...napr motorovy olej do auta nebo treba vazelinou???
#RTRCZ
C3 JEEP J7
Axial SCX10- II JEEP
MST T-REX JEEP
CC-01 Mitsubishi Pajero

Zpět na „CC-01“