Tomhabmw
Píšu strašně moc!

Re: Volná diskuse

Souhlasím s Mrakem..víš,ono to bude asi tím,že u vás je jen Mrakolend....tady se snažíme jezdit a objet,zavděčit všem co postavili trať..Tím pádem na každé trati je spousta nových lidí,každý se snaží do toho něco říct,napsat a pak už vzniká chaos a takovéto diskuze...Prostě plno lidí a žádná pevná ruka co brání vymyšlená pravidla...
2 x CC Pajero ala Mrak...
CC ...Lada Niva
Liaz Dakar 85 1:10
TRX4 Defender..
MTS...
mrak03
Píšu strašně moc!

tak zvolte z každý trati 2 slovy dva vedoucí a ti se dohodnou s ostatníma dvojicema z všech jiných tratí na jedněch neměnejch pravidlech a je pořešíno, zvolte určitý komisaře a opět je po starostech, zaveďte právo posledního slova komisaře a je to, pokud teda chcete jezdit závody na různejch tratích
má to bejt furt jen zábava, teda u nás , a tak respektujem daný pravidla
samo že připomínky vyslechneme ale pokud se jako vedoucí domluvíme buď jo nebo né ostatní to musí respektovat
MRAKOLEND-rc park
Hitec-2,4GHz
OT64-SKOT
LIAZ-plachta
MITSUBISHI PAJERO-CC01 trial
Holídajka by MRAK
MITSUBISHI PAJERO WAGON-CC-01
HAJZLTEAM -patřím k nim
http://rc-listany.rajce.idnes.cz/
http://www.youtube.com/user/DOLUBOBO
Kiki
Píšu hodně

Já bych to tady tak nějak uzavřel s tím,že jsem pročetl vlákno od začátku a když tam Ondra napsal pravidla a my jsme se měli k tomu vyjádřit,tak každý řešil jen termíny,startovné apod.Jen pár příspěvků bylo k pravidlům.Na bodování,rozdělení a další kokotiny,co teď vymýšlíte nikdo nic nepsal.Tudíž jste s tím souhlasili.Až teď,kdy vidíte,že se vám nedaří,jak by jste si představovali,je problém..Podmínky jsou ale pro všechny stejné.Více bych řešil po sezoně.Kdo chce s námi blbnout za současných podmínek,bude na sobě i autě makat.Ty ostatní nenutíme.
Co se týče komisařů a bodování,tak tam máte pravdu,tam je třeba to sjednotit a udělat v tom pořádek.Avšak poslední slovo nemám já,ale Ondra.Teď je to na něm,aby se situace uklidnila.
Mario1
Přispěvatel

:OK: já jsem spokojený s komisaři i pravydlama na každem zavodě,nikdy jsem nevyhrál,ale pořad bojuju,KDO UMÍ TEN UMÍ KDO NEUMI TEN ČUMÍ :FINE:
sWiNe
Veterán fóra

Hoši opravdu mě mrzí, jakým směrem se to tu ubírá. To budem jako po každém závodě diskutovat o těchle pičovinách? Milane, Kikine díky za vaše názory. Přesně tak, celou zimu se tu mohlo řešit a nikdo nic ... ale pak během sezony pořád nějaký problém a všechny pravidla jsou vlastně na hovno. Pokud máte problém tak nejezděte ... pokud se snad něco stanoví, tak se jezdci se svými auty podřizují pravidlům a ne že se bude po každém závodě upravovat pravidla, aby to vyhovovalo nějakému nespokojenému, který když nevyhraje tak je hned všechno na hovno. Furt nějaké kategorie, pořád někdo chytračí o tom jaké my máme s Baluem strašné speciály a vy musíte chudáci jezdit se seriovkama, takže si vlastně nikdy nezajezdíte pořádně ... hold chceme něčeho dosáhnout, tak to snad stojí nějaké usilí, jak na autě tak na rukách. Nic nezlepšovat a jenom držkovat aby mi udělali kategorii v které vyhraju na to vám fakt kašlu. Jajek ty máš rejd pomalu stejný jak já, rám sem musel kvůli krátké kastle o tři centimetry zkrátit a to je všecko ... a hned mám speciála a všem kazím vaše úspěchy. Balu tady posouvá hranice trialových aut o další level dál, maká celou zimu aby měl auto, které funguje. A místo abyste to brali jako motivaci nebo vzor, který vás táhne k lepším výsledkům, tak řeknete že vám se na autě nechce nic dělat ale chcete jezdit na bedně a kvůli našemu pokurvenému bodování to nejde. Zajímavé, že se furt vyzdvihuje jeho nebo moje auto, ale že hned za náma jezdí Radim s Pepou, co mají pomalu RTRka nebo Kikin s cécéčkem to už se nikde nezmiňuje. Když se nemůže někdo smířit s tím, že je někdo lepší a někdo horší tak hold nemůže sportovat v žádném odvětví. Já proti rozšířenému bodování v podstatě nic nemám, ale sere mě že v zimní přestávce všemu všecko vyhovovalo a teď najednou plná huba keců jak je to k hovnu, zajímavé že loni prvních deset bodovaných nikomu nevadilo. Pokud někdo chce furt rozdělovat seriovky proti speciálům, tak ať teda přednese nějaký smysluplný návrh technických pravidel. To by mě teda fakt zajímalo .... jinak jak říká Tomáš, prostě je teď každá lokalita nová, organizace se ujímají noví lidé no, takže občas má někdo trochu jiný pohled na věc. Ale někdy si zkuste vzít tu prupisku do ruky a uvidíte, že fakt není někdy lehké rozhodnout co napsat. A místo aby ti co jsou furt nespokojení nastudovali pravidla a šli pomoct, tak řeknou "já komisařovat neumím" a serou na to. Jak říká Mrak rada starších ... no jsu sice mladý sopel, ale začali jsme to my, pravidla jsem sepsal já, takže jsem to bral jako uzavřenou kapitolu před prvním závodem. Nikdo neprotestoval, takže z principu mě teď vaše připomínky serou ... za týden mám státnice a tohle se mi fakt nechce řešit. Jinak poslední Kikinův příspěvek mi vyloženě mluví z duše ... a Mariův taky. Takhle kdybyste to brali, tak je hned klídek. A blbou náladu neděláme my co chceme v klidu zazávodit, hecovat se a pobavit se ale vy co máte furt k něčemu připomínky ...
RC AST 2018 - C2/Offroad Jeep Cherokee XJ, C3/Pro-Modified Ford F-350

Moravské ex-ŘEDITEL a Mistr Moravy 2016

#RTR.CZ TEAM DRIVER
storm1974
Přispěvatel

Je to tak jak píšeš,kdo chce něco dokázat tak by mohl místo toho věčného vypisování sedět na dílně a tunit(já už řežu,brousím atd.)doufám že do 30 bude hotovo :OK:
storm1974
Přispěvatel

Jo a ještě jedna věc,před závodem už nepiju :-D
tabbert
Častý přispěvatel

To ja zas chlastat začnu, zjistil jsem, že mi pak ty ruky fungujou líp :-D
RcCarsOstrava
milan008
Veterán fóra

Taky řežu a lepím... ;-)

Ondro, v klidu se věnuj škole, do konce roku se prostě nic měnit nebude, komu se to nelíbí ať nezávodí. Přes zimu můžeme rozvinout ROZUMNOU debatu a teď konec a chystáme se na 30. června.
bflmpsvz
cendab
Píšu strašně moc!

No nedá mi to a když už sem si to tady u Vás všechno přečet musim konstatovat jedno...Ondra Košťál je bůh a nikdy bych neřek že když před časem u nás sbíral rozumy na velký Moravský trialový ježdění že to dotáhne do rozměrů jaký to teď na Moravě máte.Vůbec nechápu jak si můžete dovolit uprostřed sezony napadat pravidla soutěže, notabene když ste se na jejich tvorbě vůbec nepodíleli...Když se to některým jedincům nelíbí tak ať se na to vykašlou a příklad běžce v tesilkách je tu víc jak na místě... 8) Ondro jen tak dál a věř že si pro nás z Mrakoledndu Velkej Borec a i když se to nezdá musíš bejt holt občas sWine aby všichni pochopili že si to myslel dobře.... 8)
AxSCX-REX60......scale LC HJ47
WraitChéro..........special trial
TwinHammers......TůKladífka
CCčkObyCENDA....PajeroPickupTrial PPT
HolídaJbyCENDA....HolídajCup

HAJZLTEAM.COM
mrak03
Píšu strašně moc!

ámen
MRAKOLEND-rc park
Hitec-2,4GHz
OT64-SKOT
LIAZ-plachta
Holídajka by MRAK
HAJZLTEAM -patřím k nim
sWiNe
Veterán fóra

Ty voe čendo tys to napsal tak, že fakt nevím jestli stojíš při mě nebo mě máš za debila, co si tu hraje na velkého šéfa a chceš mi polechtat moje ego nějakými nadnesenými výrazy ... :lol:
RC AST 2018 - C2/Offroad Jeep Cherokee XJ, C3/Pro-Modified Ford F-350

Moravské ex-ŘEDITEL a Mistr Moravy 2016

#RTR.CZ TEAM DRIVER
mrak03
Píšu strašně moc!

to víš že stojíme za tebou gdyš si prošel naším školením 8)
MRAKOLEND-rc park
Hitec-2,4GHz
OT64-SKOT
LIAZ-plachta
Holídajka by MRAK
HAJZLTEAM -patřím k nim
tabbert
Častý přispěvatel

sWiňáku tyS jE "CYP" JAG HŘYB :-D :-D :-D , JASNE, ŽE TO MYSLÍ F TOM NEJLEPČÍM SLOVA ZMYSLE
RcCarsOstrava
Balu
Píšu hodně

čendo :OK: a mrakův ámen a ondrovo vyjádření mě rozsekalo,že mi zase slza ukápla. :-D
Ford Bronco 1967 "Dědek" Home made šasi
Ford bronco 1973-Špenát EVO III Home made šasi
Toyota FJ 40 Home made šasi long zúžené nápravy Axial
Mitsubishi Pajero CC-by Mrak v plným tuningu
Xray T3 drift
Hpi Blitz
http://balu67.rajce.idnes.cz/

Zpět na „RC Offroad Trial Morava“