Chlapi mám problém na Mz-Racing namaj motor kterej potřebuji,tak potřebuji poradit s vhodnou alternativou.Speed Eco nechci.Potřebuji nejakej co vydrží to moje řádění ve vodě a blátě a nebude žrát jak kráva.Zatim jsem používal HPI GT 550 a ten byl dobrej.Musim to objednat z mztu,protože tam budu brát i jiné věci a nechi platit dvoje postovný.Max cena aby nešla přes 500Kč
Axial SCX10 Toyota FJ60 TF2 Toyota Hilux Axial SCX10 Land Rover Defender Cabrio HPI Blitz
Na ten jsem koukal,ale na ten 50T.Mam 5Kg auto tak nevím jak by to ten 27T pobral,když jezdím i trial.A máš s ním nějaké zkušenosti ohledně jízdy v blátě a vodě?
Axial SCX10 Toyota FJ60 TF2 Toyota Hilux Axial SCX10 Land Rover Defender Cabrio HPI Blitz
že by byl potopenej v blátě se mi ještě nestalo,ale ve vodě jo a normálně jezdí já mám ten 50T ale v HL-ku,v axíku bude pro tebe pomalej jestli jsi zvyklej na ten gt550,proto jsem ti napsal ten 27T
Díky za rady ;-) Nakonec jsem dostal od mztuu příslib,že zboží dorazí v pátek ke mě domů :HOPS: Ale ten jak máš asi vezmu holce do defika ať jí to trochu zpomalím.
Trochu to tu oživím.Od bandolíka jsem dostal diody do rampy v teplé bílé barvě,tak jsem se konečně dokopal k tomu je tam nainstalovat.A výsledek je takový
Je to krásně reálný Péťo :hura: A svítěj krásně. Mám je na celým předku a odzkoušel je v nočním vranovském lese a byla to paráda :OK: Už se těsím na noční Ďabličák :HOPS:
Právě proto jsem hledal tyhle diody aby to bylo reálné :) V rampě mám s vyzařováním 15stupňů a v parabolách kolem 40 aspoň myslím :) rampu můžu vypnout a nebo zapnu postupně dvě krajní nakloněný mírně před auto a pak dvě prostředí srovnaný do dálky ;-)
Tak to jsis s tím vyhrál čeče. :hura: Se máš, že ty na rampě můžeš naklánět a štelovat si tak kam budou svítit před autem. Kam jsi se s tím zavřel aby jsi byl potmě? :-D Mě vařil rampu Lee a nehneš s ní ani kladivem, ale trefil se úhlem tak dobře, že kdybych to nastavoval, tak je chci mít přesně tam kam svítí teď;-)