Tak jsem se rozhodl vyměnit regulaci... Robitronic je sice super, ale nejak mi ta brzda v neutrálu nesvědčí a nedaří se mi pěkně plynule sjíždět kopec (buď jedu fakt totálně krokem, a nebo se moc rychle spustím) tak se vracím zase zpátky k réglu, který má možnost ji vypnout a zároveň ho vyzkouším po debatě co tu na fóru byla...
první záhadný poznatek jest... že prostě nejsem schopen ho dát dohromady s mojí GT3B... za boha se nedá nastavit plyn a zpátečka... zajímavý je, že celkově mi v autě ten přijímač nějak nešlapal...přitom když sem ho píchnul zpátky do drifta, tak vše jelo jako po drátkách... na druhou stranu s 6kanálem od HK který tam už skoro rok vozím nemá žádný problém a vše pracuje v jeepu skvěle...
poznatek dvě.. jak už tady bylo psáno, překvapilo mě, jak brutálně jsou kola tuhé v módu s brzdou, neříkám, že bych s nima neotočil, ale musel sem fakt dost zarvat, což třeba v porovnání s robitronicem sem nemusel... jestli to je dobře či ne vyzkouším v průběhu času... je tišší.. zalitý je poctivě a nastavování je lehké.. jak bylo řečeno chladí se celým tělem zřejmě...
pro mě je důležité ať se hlavně z kopce chová tak jak má, protože o to mi hlavně šlo :-)

Axial SCX10 Jeep JK (Speed Eco 600;4-link;HK GT3B 2,4 GHz;RC4WD Gladiator 1.9, Dick Cepek Torque 1.9)
Jeep J5C, Losi Micro Rock Crawler
Tatra 162 Dakar prototyp-Reely monster truck extreme,Work In Progress
Yokomo Type C DP+; 1986 Toyota AE86 Trueno GT