Mé poznámky ber s rezervou, dnes je to s tím odchodem do důchodu dost ošemetné a nechat se vyhodit by byla samosebou blbost. No bude to znít dost drasticky ale ty máš jakýsi důchod ještě jistý ale my mladší ho máme spíše nejistý jestli vůbec do důchodu půjdem s tím jak se naše země zadlužuje stále víc a víc. Ale tohle sem nepatří tak toho necháme. :-I
Tak dneska jsem to trošku obtelefonoval - myslím tu akci v Kopřivnici. V pátek mi s výstavbou dráhy pomůže David (DMR), pokud se někdo chce přidat bude vítán. Nachystáno bude více hlíny než bylo na model beskyt show, stan bude větší a budeme mít k dispozici tzv pivní lavice a stoly pod stanem. Dále budu potřebovat nejen od těch co přijedou ale i od těch co možná dojedou nahlásit JMÉNA popř i který den tam přijedou. Akce je na Tatrovácké polygonu a musí se přez nákladní vrátnici (jako na tuning co taky mimo jiné bývá). Vrátný bude mít seznam jmen co budou nahlášení. Takže přijedeš řekneš že jedeš s RC na ukázky , řekneš jméno a pokud bude na papíře jsi vpuštěn zdarma i s autem až ke stanu. po vyložení potřebných věcí se auto postaví na místo k tomu vytyčené. Jídlo bude asi formou nějakých stravenek Máme s Kikim takovou úvahu malého trialku s komentářem do mikrofonu, abychom veřejnosti ukázali oco jde.
S KIKIM jsme se bavili, že na dětském dnu v dole Michal se nějak domluvíte a já se sním v neděli spojím. S pár lidma budu na expedici Štramberk. Dotazy a připomínky sem nebo sz popřípadě 732840269.
Počasí je prý objednané vodu jsme nechali vypršet tak snad toho moc nezbude
Takze Jirka vam tady popsal vse potrebne.Taky zkusi poresit nejaky zesilovac s mikrakem a bednou.Snad by bylo dobre poresit zase nejake diplomy Volneho zavodu (trebas zase do 5.mista + par letacku).Ucast hlaste do SZ Jirkovi.Ja se timto hlasim.Snad mi to vyjde.V sobotu se domluvime,co bychom tam vzali.Pokud budete mit nekdo moznost tam jet pomoct postavit trat,tak by to bylo fajn.Ja delam az do 17.30,takze nestiham.Dalsi veci budeme tady upresnovat.
Tak já se už omlouvám,už vím,že nemůžu! :-( A jak to tady čtu co se chystá..tak mě to SE...a mrzí strašně moc..vypadá to na super akci...Tak snad jindy.. :-)
2 x CC Pajero ala Mrak... CC ...Lada Niva Liaz Dakar 85 1:10 TRX4 Defender.. MTS...
Tak máme posekáno,dodělali jsme ještě nějaké věci,sem tam něco opravili.Bláta tam moc není,čekali jsme to horší.Já s Radimem dojedeme kolem 8.00 hod.Ofiko začátek je 9.30 hod,ale najíždět tam začnou už od 7.30.hod. Bereme i rallyovky.Jezdit sice nebudem,ale aspoň na pokochání oka.