lassie
Nově příchozí

Re: ...když free, tak free:)

tak tohle jsem tedy nečekala, že by se takové něco mohlo ukázat nad naší zemí... 8o
Frenky
Častý přispěvatel

Tenhle týden je super včera jsem se vyučil a dneska udělal céčko :hura:
Mira
Veterán fóra

..a čímpak jsi?
salvatore
Veterán fóra

Ci kjávo... tornádo jak v USA. Je mi těch lidí vážně líto. Před třemi lety jsme měli pod vodou chalupu a umím si představit jaká je to sračka.
npppp
Častý přispěvatel

Mohu se zeptat, co říkáte na tuto baterku? http://www.bighobby.cz/www-bighobby-cz/ ... 35C-70C-HC
Popř. Kdo má zkušenosti i s jinou kapacitou... :idea:
Pavel Suchomel
Buggy Bullet V3 - momentálně probíhá GO
Nissan 350Z - od roku 2012 probíhá GO
SCX-10 - HPI Bronco - momentálně probíhá GO
mé rajče
4 Válce stačí, když turbo tlačí ...
...jo a nejlepčí kanál na TyTrubce najdeš zde...
Bandolik
Píšu hodně
Kontaktovat uživatele: WWW

npppp píše:Mohu se zeptat, co říkáte na tuto baterku? http://www.bighobby.cz/www-bighobby-cz/ ... 35C-70C-HC
Popř. Kdo má zkušenosti i s jinou kapacitou... :idea:

Tuto baterku jsem koupil loni když jsem si koupil Pajero to jsem ještě nevěděl o možnosti nákupu v číně :-) baterka s 55 motorem vydrží jezdit něco přes dvě hodiny a to jak v CC01 tak v axialu se stejným motorem. Znova bych ji nekoupil neb je zbytečně drahá a výdrž není taková jak bych očekával. Po několika měsících od koupi zmíněné baterky jsem koupil tuto: http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__18610__ZIPPY_Flightmax_6000mah_2S2P_35C_Hardcase_Car_Lipoly_.html a srovnání je jednoduché se Zippy jede axík nebo Pajo přes 6 hodin a cenově je to uplně jidne Takže já bych ti ji nedoporučil.

PS není to reklama na čínské výrobky jen ověřený fakt a beztak je i ta Bighobby vyrobena v číně :-)
CC-01Mitsubishi Pajero
Axial Dingo
:-)

http://bandolik01.rajce.idnes.cz/
npppp
Častý přispěvatel

Díky, Mě popravdě docela zaujala, jak tam píše ty napětí, a myslel jsem že to vyrábí sám...
Koukám že 6000mah je za necelejch 600,- To je moc pěkná cena... A kdyby se za 3-4 roky pokakala, tak za ty prachy bych mohl koupit novou...
Zatím moc Díky...
EDIT: Já jsem si z Big hobby koupil baterku do mé buggy 3článek 4000mAh, a zatím drží, tak jsem zvědavej...
Pavel Suchomel
mé rajče
Wendis
Veterán fóra

baracuda píše:tv vole, tak to je sila, to ked budeme stavať dom tak blbuvzdorny, nejaku kocku nech sa tam nemá čo odtrhnúť :-D :-(

tieto tornada budú podľa mňa pribúdať, vzhladom na našu zničenú prírodu...

Tornádo nemá ze zničenou přírodou co dělat :-) tyhle víry se dělaj když se pruce setká horkej a studenej vzduch,ve středu usa je to normál :-)
SCX10 HZJ 75 pickup
TRX4
Yokomo DPM
Yokomo YD2
Axial Yeti Score
Bandolik
Píšu hodně

Jako baterka žádný problém nemá co vydržela před rokem vydrží stále ovšem ta Zippy hold vydrží mnohem více a rozdíl v kapacitě není trojnásobný oproti realné výdrži to jsem tim chtěl říci. jinak proti ní nic nemám. Když jsem se ptal před koupí za kolik spotřeby cca se jezdí expedice bylo mi řečeno že velmi orientačně 2000 na hodinu ale má to mnoho faktorů a tohle to opravdu splnila takže jsem s ní nebyl zklamaný. Zklamání přišlo až jsem koupil levněji z číny a s o trochu vyšší kapacitou a ono to najednou vypadalo úplně jinak. Dvě hodiny výdrže dobrý pak výměna ( mám dvě) taky cca dvě hodiny takže super první expedice dopadla dobře :-) Na druhou expedici jsem jel s Axíkem a do něj jsem koupil novou levnější baterku a do batohu dal i ty dve o pár měsíců starší. A tady došlo k tomu zklamání zatímco všechny auta měnily cca po dvou hodinách baterku já nic pak se jelo ještě do nově otevřené DMR arény a pořád tam byla ta nová a to musím říci že ještě nebyla ani na plné kapacitě neb byla poprvé nabitá. Naposled kdy dostala záhul časově bylo v Kopřivnici kdy byla v autě rovných 8 hodin pravda nebyl tam terén ale prakticky stále jezdila i když jen po asfaltu a přilehlém trávniku. Takže pokud jsi je už koupil svoje si udělá a nejsou s ni problémy, pokud jsi je nekoupil za cenu jedné u nás koupené můžeš mít dvě z číny a několikanásobně déle na ně budeš jezdit. Rozhodnutí je pouze na tobě :-) Položil jsi otázku a já ti na ni popravdě odpověděl.

Přemýšlel jsem že je dám do marketu ale když jsem si uvědomil jaký je tam propastný rozdíl ve výdrži a kolik bych za ně teda mohl chtít tak jsem si je nechal na takové to krátké ježdění kolem baráku nebo různé testování mi taky poslouží a když jedu na dýl tak jako rezerva kdyby náhodou někdo potřeboval jsou taky dobrý :-D
CC-01Mitsubishi Pajero
Axial Dingo

npppp
Častý přispěvatel

Dobře, díky za rady a zkušenosti... Já půjdu do těch 6000mAh z hobby kingu... Za tu cenu a když říkáš jakou mají výdrž... Ještě jednou moc díky, hodně si mi pomohl... ;-)
Pavel Suchomel
mé rajče
Frenky
Častý přispěvatel

Mira píše:..a čímpak jsi?

Letos auto elektrikářem
matbre
Píšu hodně

Frenky píše:Letos auto elektrikářem

A příští rok? :-D
Trial Freeder -- Trial speciál -- Modrásek
Pajero Wagon -- CC-01 prodloužené -- Anežka
Frenky
Častý přispěvatel

Tohle je snad už konec se školou dva stačí a hlavě tohle pondělí nastupuji do práce :mrgreen:
Mira
Veterán fóra

... Pondělí, tak vítej v práci :-D a bude to horší a mnohem, mnohem delší. Těžko se s tim srovnávám po pár letech. Což teprve jaký to bude po 10, 20 nebo 30 nebo 40 :-D :-D :-D :-D
Bandolik
Píšu hodně

Není to tak špatný po pár letech si zvykneš a než půjdeš do důchodu tak tě to začne i bavit :OK:
CC-01Mitsubishi Pajero
Axial Dingo

Zpět na „FreeKec“