Ahoj lidičky,začal jsem dělat vybavení dílny 1:10 zatím mám,svářečku,flexu a kladívko svářečka: flexa,ještě nabarvit madlo a stříbřenkou to vepředu 8) a kladívko tak co na to říkáte? :-)
To je hodně dobré... ;-) :OK: Z čeho máš kotouč na flexe a co je to za černou barvu?
Pavel Suchomel Buggy Bullet V3 - momentálně probíhá GO Nissan 350Z - od roku 2012 probíhá GO SCX-10 - HPI Bronco - momentálně probíhá GO mé rajče 4 Válce stačí, když turbo tlačí ... ...jo a nejlepčí kanál na TyTrubce najdeš zde...
tý jo..Víťo fak dobrý...doufám že to budeš brát s sebou na expedice a hlavně na trial...kdyby se mi něco na Nivě podělalo...jako že se nepodělá, je to přece nejlepší stroj, ale kdyby náhodou :mrgreen:
Jsem Jirka. 1:10 CC-02 Nissan Patrol GR Y60 Wagon 8) 1:1 Nissan Patrol GR Y60 Shorty Seru na body, jezdím po poli...
Jelikož mně takový lidi se.ou, :-D :-D :-D Brusku používám vlastně denně a mám ručku na druhé straně - neříkám, že se nedá dát takhle no ale co - všichni chálí tak ať máš alespoň jednoho prudiče. :OK: :OK: :OK:
NO NÉ SORRY ZA REJPÁNÍ MÁŠ TO KRÁSNÝ :-D :OK: Jura.