Tak popojedem kamarádi. :tleskam:
Nejdřív bylo mnoho protelefonovaných hodin a vytrhaných slickových vlasů než vytvořil toto.

Můj výmysl se zadním uchycením tlumičů do A se neobešel bez rozšíření rámu. Než dural ohýbat se použila metoda šroubového spoje umožňující měnit šířku i délku zadní části šáska.

No a pak jsem spříjemňoval slickovi život kokotinkama, které sice na funkci podvozku nemají žádný vliv, ale jsou pro mě realizací mého disainového snění :-D

No a včera mi došel balík a já ztratil pojem o prostoru a čase a začal skládat až jsem zapoměl šásko zvážit jak jsem slíbil slickovi :-)

Motor dostal pastorek (pro začátek na převod 7:1), ale co mě překvapilo, že SPEED ECO nemá na hřídeli plošku pro červík pastorku.

No a pak jsem ho šopnul do díry :-D Ten slickův systém ala tamiya je prostě bomba a má to dostatečnou vůli aby se dal seřídit přítlak zubů pastorku na kolo :YOP:

Strašně rád si hraju s detaily a byl jsem zvědavej jak dobře jsem změřil rozteče a velikost děr pro světla. Ukázalo se, že se vyplatí dodržovat pravidlo dvakrát měř a slicku řež. :-D Sedí to přesně jak prdel na hrnec :OK:

Pokračování později jdu makat ;-)