Modeláři, přátelé a kamarádi, chtěl bych Vás pozvat na druhé trialové závody na dráze ve Vimperku, která je stále ve vývoji a stále se rozrůstá :OK:
Alespoň pro ty, kteří se zúčastnili minulého závodu, bude zase nový terén a jiné sekce :lol:
Pro nedočkavé a ty co mají chuť si udělat hezký seznamovací a stmelovací večírek na dráze :HAPPY:, tak mohou přijet už v pátek. Možnost postavit stan na dráze.. Místa je tam dost. Já třeba budu spát v autě :OK: Kdo přijede v pátek, tak si vezměte stan, nebo něco na přespání, židličky, kdo může i stolek. Prostě každý dle svého pohodlí. :lol: Nakoupit se dá asi 150m od dráhy (Lidl a Penny) Na pátek chci volné společné ježdění, dle každého gusta s tím, že si můžem napíchat někam branky a zablbnout. Pojezdíme, popíjem, něco pogrilujem a ráno může závod začít. Ukončení bude v sobotu kolem 16:00 a pak opět volné ježdění.
K pravidlům :-I
Ráno se budou dávat branky do čtyř sekcí po 10 brankách, krom kopcovitého průsmyku, kde jich bude 12-15 :!:
Pojedou dvě kategorie:
Klasik - sériová vozidla 4x4 s jednou řiditelnou nápravou do šíře 265mm a pneu o průměru do 120mm.
Prototyp - Upravená vozidla s více řiditelnými nápravami do šíře 290mm a koly s průměrem nad 120mm.
Hodnotit budou určení komisaři, kterých mám domluveno 5, včetně mě :cry:
První 3 v daných kategorii "Klasik" získají pohár a diplom v "Prototyp" získají medaili a diplom proto bude tentokrát startovné 70 korun za poháry a ostatní výdaje.
Souhrn :
Páteční kalba 30.8.
Čas : 17:00 - :?: ( budu tam už od odpoledne, tak kdo chce může přijet dřív )
Závod 31.8.
Čas závodu: 10:00 - 16:00
Startovné: 70Kč
Místo: RC Trialová dráha u řeky Volyňky http://pitaw.rajce.idnes.cz/Stavba_trialove_drahy/
Mapa: zde
:idea: Všechny návrhy a připomínky jsou vítány a celá akce je i v režii Vás všech, kteří by se chtěli zúčastnit. Já jsem pro každou špatnost a jak si to domluvíme. Na všem se do té doby dohodneme a uděláme si to ještě hezčí než minule :idea:
Na všechny se moc těším :BYE:
Ceny :

Ochutnávka z posledního závodu