Takže dneska s Dejvem sme něco natvarovaly a navezly. no a David řikal že mám hlavně vyfotit ty kolečka že jak swiňák říkal že s něma david jezdí :-D tady jsou :-D
Ford Bronco 1967 "Dědek" Home made šasi Ford bronco 1973-Špenát EVO III Home made šasi Toyota FJ 40 Home made šasi long zúžené nápravy Axial Mitsubishi Pajero CC-by Mrak v plným tuningu Xray T3 drift Hpi Blitz http://balu67.rajce.idnes.cz/
Ve skutečnosti je to mnohem lepší. Pěkné výjezdy a různé pastičky. Hodně se to podobá lesu. Povrch sice není rašelina ale hlína ze zahrady u potoka, tak pěkně sypká a samý kámen. Ještě příjde dodělat jedna třetina a bude hotovo. Nějaká ta cestička byla nutná aby se dalo vůbec dojet nahoru a i jen tak zajezdit. :-D :BYE:
Tak další posun. Včera jsem dovozil venkovní kopce a čekají na tvarování. Dnes jsem měl taky chvíli tak jsem začal vozit matroš i do haly. Tam jak již jsem avizoval to má být pěkné a tak bych nejraději svolal konferenci pro chrlení myšlenek :-D . Kdo se doma nudí, stavte. Domečky,rozhledny,věže mlýny či jiné nápady. cca 1:10. Najde se někdo :-p Já zvládnu tak nějakou tu zemljanku možná :-D :-D
Roste a roste. Pohrál jsem si s prvním kopcem v hale a postavil tam pár zídek a nějaký ten šutr. Myslel jsem i na trial samosebou a myslím že to půjde. Dvě sekce jsem tam cvičně zkusil a nebyla to až taková prča jak to vypadalo. Jestli zítra nezapomenu foťák tak dodám foto.